Otomatik vites sevenler derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan canse89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tam lpg ayarından dicektim, son cümle susturdu. bana motor verimsizliği gibi geldi. sanırım şanzımanda birşey yok. tam güce binerken motor yetiştiremiyor. buji kablolar veya boğaz kirlenmesi olabilir.
test için bir dahakine, vites değiştirmeden motora hafif gaz verin şöle 1000 devir 1200 devir gibi. öle vites değiştirip deneyin stop edecekmi.

gelen cevaba göre diğer şıkları değerlendirelim. aracınıza mutlaka ATF 2 koyun. piyasada gördüğüm kadarıyla hep 3 koyuyorlar. texaco yağ laboratuarından aldığımız bilgiye göre 3 ler ağır araçlara konulurmuş. 2den daha inceymiş.

Polat Bey ilginiz için teşekkür ederim.

"Bugün arabayı ilk çalıştırdığımda hava sıcaklığı 21,5 dereceydi. D'ye bir problem çıkmadan alıp sürdüm arabayı.

"Bazı kişiler Mobil ATF 220 olmaz Dexron III uyumlu yağ koymalıydın" dediler. Kafam çok karıştı.

Yağdan da 3 litrelik 2 adet almıştım. 1 tanesini koydum. Diğeri evde duruyordu. Şimdi eve gelince üzerindeki etikete baktım şöyle yazıyordu:

Approved/ Onaylı: Allison C4-31804002; MAN 339 Type D; MB 236,7; Voith G607, ZF-TE-ML, 3D/4D/11A/14A/17C

Quality Level/ Kalite Seviyesi: Caterpiilar Tq-2; GM Dexron II D21611;
Renk Doromat

Polat Bey ilginiz için teşekkür ederim.

"Bugün arabayı ilk çalıştırdığımda hava sıcaklığı 21,5 dereceydi. D'ye bir problem çıkmadan alıp sürdüm arabayı.

"Bazı kişiler Mobil ATF 220 olmaz Dexron III uyumlu yağ koymalıydın" dediler. Kafam çok karıştı.

Yağdan da 3 litrelik 2 adet almıştım. 1 tanesini koydum. Diğeri evde duruyordu. Şimdi eve gelince üzerindeki etikete baktım şöyle yazıyordu:

Approved/ Onaylı: Allison C4-31804002; MAN 339 Type D; MB 236,7; Voith G607, ZF-TE-ML, 3D/4D/11A/14A/17C

Quality Level/ Kalite Seviyesi: Caterpiilar Tq-2; GM Dexron II D21611;
Renk Doromat

yağ doğru yağ, ama şöyle birşey var. bizim arkadaşlardan burak 3 koymuş, araba yazın problemli (ufak bir problem vitese atışda oluşan, stop etme değil) ama kışın normal.
bizde burdan şüphelenip gm yağlarını üreten texaco yu aradık. ordaki kimya mühendisi laboratuardaki bayan bize 3 lerin ağır araçlar için 2 lerin ufak araçlar için olduğunu söyledi.
bizde buna istinaden sorunun 2-3 farkı olduğunu düşündük. yağ değiştirirken 2 ye dönecek.
fakat sizin mevsim işi tam tersi.

günotomatik = günaydın

günotomatik dernek burak volvoyu çinliler almıs elini çabuk tut alacaksan üretime geçmeden çinliler al bi tane hatta durumu iyi olanlar bi kaç tane volvo alıp saklasın abicim ilerde lazım olur

günotomatik = günaydın

günotomatik dernek burak volvoyu çinliler almıs elini çabuk tut alacaksan üretime geçmeden çinliler al bi tane hatta durumu iyi olanlar bi kaç tane volvo alıp saklasın abicim ilerde lazım olur

süperdi, bende ford almadan önceki volvoları severim. gerçek isveç çeliği hesabı.

Geri