abi hayırdır ,sen aracını parça parça mı satıyorsunotomatik günler millet, bu arada volkan bey şimdi düşündükce şanzımanı gösteren ibareler var ancak öncelikle motor kısmını bi aradan çıkaralım kalanı öyle düşünelim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abi hayırdır ,sen aracını parça parça mı satıyorsunotomatik günler millet, bu arada volkan bey şimdi düşündükce şanzımanı gösteren ibareler var ancak öncelikle motor kısmını bi aradan çıkaralım kalanı öyle düşünelim.
Araba tembellik yapıyor yav Ama C30 lar çok hoşuma gidiyo.burak neden almadın hala bulamıyor musun
tam lpg ayarından dicektim, son cümle susturdu. bana motor verimsizliği gibi geldi. sanırım şanzımanda birşey yok. tam güce binerken motor yetiştiremiyor. buji kablolar veya boğaz kirlenmesi olabilir.
test için bir dahakine, vites değiştirmeden motora hafif gaz verin şöle 1000 devir 1200 devir gibi. öle vites değiştirip deneyin stop edecekmi.
gelen cevaba göre diğer şıkları değerlendirelim. aracınıza mutlaka ATF 2 koyun. piyasada gördüğüm kadarıyla hep 3 koyuyorlar. texaco yağ laboratuarından aldığımız bilgiye göre 3 ler ağır araçlara konulurmuş. 2den daha inceymiş.
abi hayırdır ,sen aracını parça parça mı satıyorsun
Polat Bey ilginiz için teşekkür ederim.
"Bugün arabayı ilk çalıştırdığımda hava sıcaklığı 21,5 dereceydi. D'ye bir problem çıkmadan alıp sürdüm arabayı.
"Bazı kişiler Mobil ATF 220 olmaz Dexron III uyumlu yağ koymalıydın" dediler. Kafam çok karıştı.
Yağdan da 3 litrelik 2 adet almıştım. 1 tanesini koydum. Diğeri evde duruyordu. Şimdi eve gelince üzerindeki etikete baktım şöyle yazıyordu:
Approved/ Onaylı: Allison C4-31804002; MAN 339 Type D; MB 236,7; Voith G607, ZF-TE-ML, 3D/4D/11A/14A/17C
Quality Level/ Kalite Seviyesi: Caterpiilar Tq-2; GM Dexron II D21611;
Renk Doromat
Araba tembellik yapıyor yav Ama C30 lar çok hoşuma gidiyo.
Sultanlık işinde pek çok iniş çıkış mevcut her an her şey olabilirnoluyo yav, arabamı bakıyoz, c30 volvomu, yenge işi tamammı? sultanlığı bitirdikmi.
günotomatik = günaydın
günotomatik dernek burak volvoyu çinliler almıs elini çabuk tut alacaksan üretime geçmeden çinliler al bi tane hatta durumu iyi olanlar bi kaç tane volvo alıp saklasın abicim ilerde lazım olur