Otomatik vites sevenler derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan canse89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yok ama ankara güven ticaret opel konusunda baya iyidir vereyimmi nosunu. ben asıl sana kenarda bekleyen problemli record bakıyom. bi ara çoktu etrafda. bulursam krankını ben hediye edecem sana. şu işleri bi toparlayımda. hatırladığım yerlere gidip bakıcam araçlar ordamı.
Ben o güven ticaretten Lagunaya çıkma benzin deposu kilit motoru baktıydım. Yeri de berbat bi yerde. Adamlarda parça yoktu. O kadar da büyüttüler büyüttüler orayı. Gittim adam sen söyle abi bizde ne arasan bulursun falan dediğimi biraz arayıp bulamayınca mort oldu resmen. Sonra ustam bi tane pert lagunadan kendi çıkardı taktı benim arabaya.

görmedim alışveriş yapmadım ama adamlarda büyük bir opel stoğu olduğunu duydum. hatta çoğu çıkmacı opel konusunda onları söylüyor. çok bilinen bir çıkmacıda parça kalmaması normal. bilinmeyen bir adamda çok aranan parçanın çıkmasıda normal.
ön tampon ararken 20 yere sordum bulamadım, güven dahil türkiyenin çoğu yerine. 1 yer var dedi 400 istedi. aradan zaman geçti bu siteden alper diye omegası olan arkadaş heryerde aradığını (benim bulduğum ve 400 isteyen yer dahil) ama bulamadığını benim bildiğim yer olup olmadığını sordu. bende zamanında bulamadığımı ama isterse izmitdeki çıkmacıya soracağımı belirttim.
ve izmitdeki parçacıda benim arabanın rengindeki kız gibi tamponu buldum. hemde 150 tl.ye.

düz vites bence otomatik gibi bir tutku değil, çoğunlukda mecburiyet.
yani zor satılma korkusu, arıza yapar korkusu insanları manuele itiyor. ama bizler herşeyi göze alarak bit tutkuyu yaşıyoruz. hatta otomatiğe binipde burda olmayan bazı arkadaşların bile mecburiyet durumları var. düz vites sürememek gibi.

Geldim geldim. Buradayım. Kulaklarım çınladı. :D

Ben de mecburiyetten otomatik vites kullanıyorum. Hiç manuel vites kullanmadım. Fakat manuel vitesçilerin otomatik vitesleri tukakalamasını hiç anlayamadım. Hiçbir otomatik vitesçinin de manuel vitese bu derece hırsla karşı olduğunu da görmedim.

A.B.D. ve Kanada yıllardan beridir otomatik vitesçi. Avrupa da iyiden iyiye otomatik vitese geçmeye başladı. Hal böyleyken bizim insanlarımızın böyle davranması tuhaf doğrusu.

yok ama ankara güven ticaret opel konusunda baya iyidir vereyimmi nosunu. ben asıl sana kenarda bekleyen problemli record bakıyom. bi ara çoktu etrafda. bulursam krankını ben hediye edecem sana. şu işleri bi toparlayımda. hatırladığım yerlere gidip bakıcam araçlar ordamı.

abi record a daha zaman var saolasın ilgin için, geçen hafta perşembe günü akyazıya giderken ufak bi kaza atlattık senatörün ön tampon falan gitti güven ticaretin numarasını verirsen abi sevinirim parçaları bi sorayım varmı diye

abi record a daha zaman var saolasın ilgin için, geçen hafta perşembe günü akyazıya giderken ufak bi kaza atlattık senatörün ön tampon falan gitti güven ticaretin numarasını verirsen abi sevinirim parçaları bi sorayım varmı diye

geçmiş olsun
TEL: 0312 354 5640 / 0312 385 27 37 GSM: 0532 267 5139

senatör için bide izmire bak, oranın arabasıdır. izmirden arkadaşlar yardımcı olurlar sanırsam.
benmi nazar ettim acaba ya.

Geldim geldim. Buradayım. Kulaklarım çınladı. :D

Ben de mecburiyetten otomatik vites kullanıyorum. Hiç manuel vites kullanmadım. Fakat manuel vitesçilerin otomatik vitesleri tukakalamasını hiç anlayamadım. Hiçbir otomatik vitesçinin de manuel vitese bu derece hırsla karşı olduğunu da görmedim.

A.B.D. ve Kanada yıllardan beridir otomatik vitesçi. Avrupa da iyiden iyiye otomatik vitese geçmeye başladı. Hal böyleyken bizim insanlarımızın böyle davranması tuhaf doğrusu.

lafımız sana değil volkan, senin burayı okuyo olman bile önemli birşey. bu arada araba nasıl ne durumda.
biz otomatikçiler aslında uysal insanlarız. manuelcilerin agresifliği ve yanlış bilgileri bizde büyük bir birikimin dışa vurmasına yol açtı. o yüzdende baya bi savunma yapıyoruz.
aslında buranın manuelcileride çok ısrarcı değil. lafı okuyup susuyolar. sadece mantıklı konuşmak yetiyor.

yok abi kendi nazarım değdi :) izmit tünelleri geçtikten sonra tırın dorsesinin lastiği sırt attı bizim arabanın önüne düştü duramadık bizde kaçacak yerde yoktu tamponun sağ tarafı gitti sis farı falan kırıldı öle işte yapacak bişe yok cana gelmedi

numaralar için çok saol abi

yok abi kendi nazarım değdi :) izmit tünelleri geçtikten sonra tırın dorsesinin lastiği sırt attı bizim arabanın önüne düştü duramadık bizde kaçacak yerde yoktu tamponun sağ tarafı gitti sis farı falan kırıldı öle işte yapacak bişe yok cana gelmedi

numaralar için çok saol abi

izmitin tünellerinde oturan polat abine uğramassan böle olur. ankara tarafındaki tünelin alt tarafında oturuyorum.

Geri