Arkadaşlar opel astra nın easytronic genelde mennunmusunuz ben easytronic aldım 2.el araba 8bindeydi 2005 model baskıbalatada sorun vardı ses geliyodu geri verdim aracı şimdi sorun giderildi sizce almalımıyım aracı geri.?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaşlar opel astra nın easytronic genelde mennunmusunuz ben easytronic aldım 2.el araba 8bindeydi 2005 model baskıbalatada sorun vardı ses geliyodu geri verdim aracı şimdi sorun giderildi sizce almalımıyım aracı geri.?
astranın şanzımanı benim hoşuma gitmedi vites değiştirirken gaza boşa basıyorsunuz hissi veriyor kullandığım araç 3000 km deydi
kışın gergi kütüğünü değiştirmiştim ses yapıyordu.
bugun aynı araçtan gördüm vites parktayken en ufak bi sallantı yok kütükte benimki hafif sallanıyor d ye alırsam coşuyor
ustaya sorduğumda (usta olup olmadığıda tartışılır ) bunlar kayış gerginliğini kendi ayarlar ondan demişti. doğru olan hangisi bende mi problem var gördüğüm araçta mı?
Slm b2 otomatik vites aracımda 80 km den sonra vites geçişlerinde sirkeleme oluyor sanki şanzıman vites değiştirmede kararsız gibi davranıyor 4 ay önce lpg taktırdım 2 kere kalibrasyon ayarı yapıldı 3 gün önce lastik ve jantları değiştirip 17 jant koydurdum lastik ebatıda büyüdü bunlarla bir bağlantısı olurmu
Yoksa ne gibi bir problem olabilir
şimdiden teşekkürler