Otomatik vites sevenler derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan canse89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar opel astra nın easytronic genelde mennunmusunuz ben easytronic aldım 2.el araba 8bindeydi 2005 model baskıbalatada sorun vardı ses geliyodu geri verdim aracı şimdi sorun giderildi sizce almalımıyım aracı geri.?

astranın şanzımanı benim hoşuma gitmedi vites değiştirirken gaza boşa basıyorsunuz hissi veriyor kullandığım araç 3000 km deydi

Arkadaşlar opel astra nın easytronic genelde mennunmusunuz ben easytronic aldım 2.el araba 8bindeydi 2005 model baskıbalatada sorun vardı ses geliyodu geri verdim aracı şimdi sorun giderildi sizce almalımıyım aracı geri.?

valla şansına dostum, ne çıkacağı belli olmaz. ama 5 yaşında 8binde olması bana tuhaf geldi, hadi doğru diyelim 8binde baskı balata sorunu olması gene tuhaf. bence biraz daha model yükselt. en azından binilmiş testi yapılmış bir araba, bu şekildeki hiç binilmemişden daha iyidir.
sanırım 2-3 seneye kadar onlarında tamircileri çıkacaktır. sorunlar daha uygun fiyatlara hallolacaktır. şuan piyasada birkaç kişi var ancak duyduğuma göre kör dövüş yapıyorlar, yani şunu değiştir - düzeldimi - hayır - o zaman bunu değiştir - düzeldimi - evet. şeklindelermiş.

astranın şanzımanı benim hoşuma gitmedi vites değiştirirken gaza boşa basıyorsunuz hissi veriyor kullandığım araç 3000 km deydi

sanki böyle boşlukda gibisin dimi, yani tam otomatiğin verdiği o dolu ve tok hissi vermiyor. ben öyle hissediyorum.

abi mini cooper kullandım o iyi ama oda zaten bizimkiler gibi mandallı tek farkı ayrıyeten tiptonik var

kışın gergi kütüğünü değiştirmiştim ses yapıyordu.

bugun aynı araçtan gördüm vites parktayken en ufak bi sallantı yok kütükte benimki hafif sallanıyor d ye alırsam coşuyor :)

ustaya sorduğumda (usta olup olmadığıda tartışılır ) bunlar kayış gerginliğini kendi ayarlar ondan demişti. doğru olan hangisi bende mi problem var gördüğüm araçta mı?

Slm b2 otomatik vites aracımda 80 km den sonra vites geçişlerinde sirkeleme oluyor sanki şanzıman vites değiştirmede kararsız gibi davranıyor 4 ay önce lpg taktırdım 2 kere kalibrasyon ayarı yapıldı 3 gün önce lastik ve jantları değiştirip 17 jant koydurdum lastik ebatıda büyüdü bunlarla bir bağlantısı olurmu
Yoksa ne gibi bir problem olabilir
şimdiden teşekkürler

kışın gergi kütüğünü değiştirmiştim ses yapıyordu.

bugun aynı araçtan gördüm vites parktayken en ufak bi sallantı yok kütükte benimki hafif sallanıyor d ye alırsam coşuyor :)

ustaya sorduğumda (usta olup olmadığıda tartışılır ) bunlar kayış gerginliğini kendi ayarlar ondan demişti. doğru olan hangisi bende mi problem var gördüğüm araçta mı?

sallantı nerde, arabadamı koldamı?

Slm b2 otomatik vites aracımda 80 km den sonra vites geçişlerinde sirkeleme oluyor sanki şanzıman vites değiştirmede kararsız gibi davranıyor 4 ay önce lpg taktırdım 2 kere kalibrasyon ayarı yapıldı 3 gün önce lastik ve jantları değiştirip 17 jant koydurdum lastik ebatıda büyüdü bunlarla bir bağlantısı olurmu
Yoksa ne gibi bir problem olabilir
şimdiden teşekkürler

önce yağ-filtre, değilse biraz balataların aşınmış gibi. ama bana yağ yada filtre gibi geldi. benm yağ zamanım geçtiğindede geç dolduruyordu (yani vitese atması zaman alıyodu özellikle vites düşerken 3-5 sn bekliyodu) yağın 3de1 i değişti ilk etapda kendine geldi. 2 kere daha değişim yapacam kız gibi olucak.
akislerde takoz varmı hiç?

Geri