Otomatik vites sevenler derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan canse89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
herkese iyi akşamlar

arka kapının merkezi kilit motoru bozulmuş 4,3 tl ye hallettim işçilik kendimden

maksat sayfa güncellensin :)

çok hızlı bir hayat sürdüm son zamanlarda, depremdeki mahhalle arkadaşlarıyla buluştuk yıllar sonra, lise arkadaşlarımla buluştuk 15 yıl sonra. C4 toplama ve temizlik işleri, bir yandan söktüğüm omeganın işleri derken lcd monitör bozuldu.
idarelik bi monitör aldım anca yazabildim. sizler ne alemdesiniz. bakın beddua edecem arabanız bozulsunda yazın diye.

herkese iyi akşamlar

arka kapının merkezi kilit motoru bozulmuş 4,3 tl ye hallettim işçilik kendimden

maksat sayfa güncellensin :)

ayrıntı ver merak ettim. motor yanmışmıydı, emsalini bulabildinmi. yoksa plastik parça sorunumu.

arkadaşımın C4 ün 4 gergiside değişmesi gerekiyordu, 290 tl dediler, arkalar tutmuyor önler çat çat ses yapıyordu açarken.
arka gergilerin eriyen plastiğine 1 tane çivi taktık. eskisi gibi oldu. önlerinde ucu düzleşen ve ses yapan plastiğini matkaba bağlayıp zımparayla yuvarlattım. eskisinden güzel oldu.
aslında bilmeden heba olan o kadar parça varki. açıp bakmasam arkadaşım 290 tl verecekti.
bu arada komple c4 içini boşalttık, göğüs filan. halıları temizlettik, koltukları filan temizlettik. çok tırnak var ama opelin tırnaklarından sağlam. opel daha çok vide kullanmış ama vida iyidir.

farkettim remzi, biraz dolanıp milletin arabalarını kurcalıcam, anca bozulunca yazıyolar. başkanda zaten hiç ortada yok.

en güzelini yapmışsın serkan. hem ucuz hemde kullanışlı (gerektiğinde orjinaline dönülebilir). benim amerikanlardan kalmadır bu uydurukçuluk yada tedavi şekli. eskiden 90 larda parça sıkıntımız (parça var ama yerini bilmek mucize idi) var iken çok yaptığımız birşeydi. adı biraz kötü gibi görünsede çok hayat kurtarmıştır.

Geri