Otomatik vites sevenler derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan canse89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kurcalama işini beraber yapabiliriz abi bişeler öğrenmiş olurum bende :D

varsa imkanın gel 2 gün misafirim ol. omeganın kalan parçalarını sökeriz, bu haftada arabamın içini komple söküp diğerlerini takacam. yeme içme yatak beleş. sınırsız telefon sınırsız internet beleş.

vakit kalırsa dernek üyelerinin arabalarını bozmaya gideriz

ah keşke gelebilsem de okul var işte :( bende recordun motoruna başlamayı düşünüyorum parçaları iyice bi temizliyim yavaş yavaş boya falan atarım belki

Herkese merhaba. Ben de yazamadım ne zamandır. Keyifler yerinde mi? :) Polat gibi ben de hızlandım bu ara niyeyse. Ne gibi mi hızlandım hiç sormayın orasını :D

Bu Cumartesi İstanbul Park'ta Formula 1'de oluyorum Allah izin verirse. Geçen sene de gidecektim ama mani çıkmıştı bu sefer oldu. Biletlerimi ta Ocak'ta aldım indirimli oluyor ya o bakımdan. Şuraya bi video koyayımda kulaklarınızın pası gitsin. Bakın bakalım Hamilton motoru lastiği nasıl ısıtıyor :) 20. saniyeden sonrası bir senfoni.

http://www.youtube.com/watch?v=of8GgtKxU3I

hadi kolay gelsin şimdiden remzi. tatilde kısmetse. gerçi o zamana araba işi kalmaz.

burakım hoşgeldin. kardeşlerim gelirse bende gelirim. yalnız canım çekmiyor ama araçla gelirsen mutlaka otobanda 5dk mola vereceksin ben gelicem seni görmeye.

bu arada şu adrese yakın olan varmı.
şehit cemalettin.cd.no=25/6 altındağ ankara
kaportacımın almayı düşündüğü arabanın ruhsat sahibini arıyoruz. adı hüseyin köksalan. yardımcı olabilen olursa sevinirim.

Günaydın derneğimizin değerli üyeleri
Burak video için teşekkür. Mahalleyi motor sesine boğdum benim emektar cambridge ile :D

Günaydın :)

Polat'cım otobüsle geliyorum, arabam olsa vallahi görüşürdük erkenden çıkar Kocaeli'de bir iki saat bile dururdum. Bileti aldım geçen iki kişilik çift katlıymış alt kat komple cafe restoran bi de molasız ekspres gel keyfim gel anlayacağın. Bi de en önden aldım :D Fiyatı da iyi 35 tl. Ha firmayı unuttum, Varan.

kısmet be burak, belki kardeşlerim gelirse takılırım onlara orda görüşürüz. numaranı yaz buraya yada öm at.

otomatik vitesten nefret ediyorum :)
1.çekişi düşük
2. yakıt tüketimi fazla
3.stop ettiğinde vurduramıyosun :D

ama bi iyi yönü var

baskı balatası senelerce gidiyo

Geri