doğru olan vurduramıyorsun olcak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
doğru olan vurduramıyorsun olcak
çekişi düşük olmuyomu
bende 98 model corsa swing var 1.4 otomatik gitmiyo araba
aynısının düz vitesini kullandım daha iyi gidiyo.
yatık tüketimi çok dedim onada yanlış demişsiniz
nasıl yanlış oluyo anlamadım.
benim corsa km de yaklaşık 400 kr yakıyo.
düz viteste bu kadar yakarmı sizce .
çekişi düşük olmuyomu
bende 98 model corsa swing var 1.4 otomatik gitmiyo araba
aynısının düz vitesini kullandım daha iyi gidiyo.
yatık tüketimi çok dedim onada yanlış demişsiniz
nasıl yanlış oluyo anlamadım.
benim corsa km de yaklaşık 400 kr yakıyo.
düz viteste bu kadar yakarmı sizce .
herkese selam. öncelikle 1-2 günlük bir üye olarak tanışmak isterim. 27 yaşındayım ama araba kaçırarakda olsa 13 yıldır araba kullanıyorum. 3 ay öncesine kadar vites değiştirmek benim için araba kullanmak demekti. otomatik isteyen herkese gülerdim. ancak ne olduysa otomatik vites kullanmak zorunda kaldım. bakış açım değişti. 80hp bir punto kullandım. müthiş zevkliydi. hemen aracımı değişmem gerektiğini düşündüm. ve alabileceğim en uygun araç olan vectra b otm aldım. 136 hp yi hissetmek gazı kökleyince 5-6 bin devire çıkışı fark etmek muhteşem. fark ettim ki şimdi araba kullanıyorum. yakıt konusuna gelince akıllı uslu kullanınca fark etmiyor bence ekonomi istediğimde yavaş yavaş hızlanıyorum devir saati 2500 ü geçmiyor ve 80 km hızda 2000 devirin altında gidiyor. manuelde öyle bir kullanım zor her halukarda en düşük 2500 devir oluyor. çünki daha aşagıda değiştirmek anlamsız geliyor. burda otomatik anlam beklemiyor yapıyor. benim kullanımım ve izlenimim böyle. çok bilmişlik yaptıysam kusura bakmayın hissettiğimi düşündüğümü yazdım. herkese iyi akşamlar...