Otomatik vites sevenler derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan canse89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
"S" düğmesinin nerelerde ve nasıl kullanılacağını, püf noktalarını, dikkat etmemiz gereken hususları biraz anlatır mısınız? Daha önceden yazılmışsa link verirseniz de olur.

75-80 hp arabalarda ne vites olursa olsun sürüş zevki yok ulaşım amaçlı üretilmiş bence. 136 beygirde bana hiç keşke düz alsaydım dedirtmedi. 1.3 dizel astra kullandım otomatik ve düz zevk vermedi farkını bilmem düzüde gitmiyo :) mini cooper otomatik gayet atak. yakıt konusuna gelince bende yol bilgisayarı yok anlık veya ortalama ne yakar bilmem tahmini kısa mesafe şehir içi 300-350 arası şu aralar fazla yüklenmeden zaten yakıt ilk planda tutan adam 2.0 motor almaz :)

benim araç 60 bg demekki ondan çekmiyo değiştiricem zaten
şöyle 2007-2008 1.4 cosa buluym düşünüyorum.

Araniza katilmaktan çok mutluyum. Sol ayağim benden daha mutlu :) önce kullan sonra yorum yap felsefesini artik benimsedim. Otm. Vites her türlü tatmin edici bir özellik.

buzamana kada otomatik vitesli araba kullanmadıgım için nası bişe bilmiom bırak kullanmaı binmedim bile otomatik araça::D:D:D:D:D:D:D:D:D

arkadaşlara sorum var.benim kadet 3 ileri otomatik 3 de giderken eğer hızım 105 altındaysa gaza bastığımda 2 alıyor güzel çalışıyor kickdown yani .fakat 2 de giderken yaptığımda gaza bassamda sonuna kadar 1 e almayıp toparlamaya çalışıyor.sebebini bilen varsa söylesin lütfen.

bizim arabadada 2veya 3 te giderken kickdown yapsamda 1 e herzaman atmıyo ama uygun devri bulunca atar 1 e de diye tahmin ediyorum en azından bizimkinde öle :)

Geri