Otomatik vites sevenler derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan canse89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
remzi audi S6 idi, station quattro V8 motor 312 son hız 5 saniyede 100km görünüş sade ama içinde fırtınalar kopuyodu. 21 liaraya gitmiş remzi. gavat sahibi takasa girmediki.

remzi audi S6 idi, station quattro V8 motor 312 son hız 5 saniyede 100km görünüş sade ama içinde fırtınalar kopuyodu. 21 liaraya gitmiş remzi. gavat sahibi takasa girmediki.

Fiyatı iyiymiş. Kaç model ve km'si neydi?

Bir de sahibinden.com'da hiç S6 bulamadım.

Şöyle ayrıntılı olarak Station modelinin fotoğrafları var mı?

abi sen ne diyosun ya:) şiir gibi konuştun.

E60 kasa 5.30d ye bindim bugün yine ama kullanan ben değildim 218 beygir ve 500nm tork alet çok feci gidiyor s6 ile kapışamaz belki ama feci alet :)

Fiyatı iyiymiş. Kaç model ve km'si neydi?

Bir de sahibinden.com'da hiç S6 bulamadım.

Şöyle ayrıntılı olarak Station modelinin fotoğrafları var mı?

türkiyede tekdi be volkanım. ama yattım pusuya gene beklicem onu. 1996 modeldi. lacivert. dışdan bakınca sade bir aile arabası idi. googledan bakabilirsin resimlere.

abi sen ne diyosun ya:) şiir gibi konuştun.

E60 kasa 5.30d ye bindim bugün yine ama kullanan ben değildim 218 beygir ve 500nm tork alet çok feci gidiyor s6 ile kapışamaz belki ama feci alet :)

büyük sınıf büyük motorlu araçların hepsi kendince güzel. şu bir gerçekki sıfır alt sınıf yerine eski üst sınıf farkı-rahatlığı ve keyfi ile bambaşka.
bmwde dizelin gücüde bambaşka dimi.

türkiyede tekdi be volkanım. ama yattım pusuya gene beklicem onu. 1996 modeldi. lacivert. dışdan bakınca sade bir aile arabası idi. googledan bakabilirsin resimlere.

İyiymiş Hoca'm.

Yine de vardır bir hayır. Kimbilir belki daha güzeli daha uygun fiyatla çıkar karşına. :)

Geri