Otomatik vites sevenler derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan canse89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hiç çalışmadıgım ve umudum olmayan ingilizceyi hocalar sözlü saolsun geçirmişler :D

Amerikandan vazgeçtim Rekord a takmış durumdayım.Günde 8 10 kez ilanı açık bakıyorum :D Sağ tarafın ve motorun resmini istesemmi ??

205x40x17 yerine 205x55x16 daha iyi olur bence bu araca bbs falan baya güzel durur :)

Ben vites küçültmek değil büyültmek istiyorum yani 2. viteste 4000 devirde değilde 3.viteste 2000 devirde gitmek istiyorum.Ama gördüğüm 2 de baya devir vermek gerekiyor 3 e geçmek için bunun pratik yolu yokmudur ???

abi normalde devirsiz değiştirir. rampada en ideali kendi bulur ama bazen takıldığıda olur. anlamak için hafifce ayağını gazdan çek, yaklaşık 1-2cm kadar. eğerki vites büyütürse tamamdır ama büyütmesse bilki o rampayı ancak o devirle ekonomik çıkar. yada manuel yapabilirsin ama dediğim gibi çekmeyeceği bir vites seçersen daha çok yakar.
geç yazdığım için kusura bakma.

Hani demiştik ya,motorda bişey var diye ? Acaba yeni yapıldıgındanmı yavaş hızlanıyor..?

ya yeni yapılan motor pas ve çamur olurmu ben anlamadım bu işi. garanti vermem diyor sıfır motora buda bi muamma.
350 cuin bir motor 200ün üstünde beygir verir. heleki yeni yapılmışsa tam beygirini verir. 2ye atana kadar pati çekmesi lazım o arabanın.
yeni motor sıkar ama o kadarda sıkmaz.
kapıdaki 260lık ama tüpde ondan çok pati çeker.

Geri