Otomatik vites sevenler derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan canse89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Nikotini hatırlattığım Polat abiye bir soru sorup konuyu değiştireyim :D ;
Otomatikleştirilmiş vitese sahip cüsseine göre daha küçük motor kullanılan araçlarda, yüklü bir durumda rampa performansı manuelle aynımıdır? Geçen gün bir arkadaşımla bunun konusu geçti; ben, bildiğim kadarı ile otomatikleştirilmişlerde aktarma kaybı yoktur diye manuel ile klima kullanımı yada yüklü rapma performansı aynıdır dedim ama yinede bir danışayım sizede.. Arkadaşı yanlış bilgilendirmek istemem :)

Nikotini hatırlattığım Polat abiye bir soru sorup konuyu değiştireyim :D ;
Otomatikleştirilmiş vitese sahip cüsseine göre daha küçük motor kullanılan araçlarda, yüklü bir durumda rampa performansı manuelle aynımıdır? Geçen gün bir arkadaşımla bunun konusu geçti; ben, bildiğim kadarı ile otomatikleştirilmişlerde aktarma kaybı yoktur diye manuel ile klima kullanımı yada yüklü rapma performansı aynıdır dedim ama yinede bir danışayım sizede.. Arkadaşı yanlış bilgilendirmek istemem :)
Pek aynı sayılmaz aslında. Devirini alınca vites büyülteceğini düşün yarı otomatiğin. Yığılma yapacak. Bir de yük var. Manuelde tak diye atarsın vitesi. Yığılma nedeniyle aynı olmaz.

Pek aynı sayılmaz aslında. Devirini alınca vites büyülteceğini düşün yarı otomatiğin. Yığılma yapacak. Bir de yük var. Manuelde tak diye atarsın vitesi. Yığılma nedeniyle aynı olmaz.
Vites büyütmesnin önüne geçeriz spor modu, gaza fazla basma yada el ile müdahale ile? Sonuçta rampa başlayınca zaten istede büyütemez :)

manuelcilere: "hayır gelmem, olmaz, bir daha mı, tövbe... bırakın yakamı, kovalamayın bir daha manuel almam.........................................

"otomatik sevenler derneği" giriş=>

ohhhh beee burası da ne yaw. şunlara bak arabada iftar açıyorlar.... biri sol elini dışarı atmış sağ el direksiyonda diğerleri cebelleşirken herif istifini bozmadan uzayıp gidiyor. hayal mi görüyorum ben yoksa. cennete mi geldim. şoförlerin iyilerini buraya mı yolluyorlar yoksa....

beni bir daha sakın manuel grubuna yollamayın.... herkese selammm.

Geri