Otomatik vites sevenler derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan canse89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Manuel vites hammalık yapmaktan hoşlananlar için bulunmaz bir nimettir.

Büyük motorlu araçlarda kesinlikle otomatik manuelden daha zevklidir.
1988 ten beri otomatik araç kullanıyorum. Son aracım, 1976 Buick Century idi. 5.8 litrelik makinede otomatik bambaşka bir zevk..

Avrupada kullanımı az. Ama abd de manuel için fazladan para ödemeniz gerekiyor. Çünki araçların %98 i otomatik..

valla ben yorgunlukdan ölüyom, 2 gün ankara 2 gün gebze. eve yabancı kaldım valla. kıpırdıcak halim yok. idare edin azcık.

amaaa ankarada egoyla konuştum burağı almıcaklar otobüse. kendine araba alsın diye başka bir seçenek kalmadı.
Alacam inşallah abi :D Durumları toparlayım 1 senem kaldı. Dizelinden yeni kasa bi Astra alacam.

Hem zaten bu ara Ankarada her yerde yol yapılıyo. Şehir felç. Arabasıyla işe gidenler bin pişman. Dolmuşlarda olmasa sağolsunlar trafiği gördülermi aralara bi dalıyolar gitmek istediğimiz yere herkesten önce varıyoruz :D

Bu arada yoğun trafikte sağ şeritin daha iyi aktığına kesinlikle katılıyorum.

Son düzenleme:
Manuel vites hammalık yapmaktan hoşlananlar için bulunmaz bir nimettir.

Büyük motorlu araçlarda kesinlikle otomatik manuelden daha zevklidir.
1988 ten beri otomatik araç kullanıyorum. Son aracım, 1976 Buick Century idi. 5.8 litrelik makinede otomatik bambaşka bir zevk..

Avrupada kullanımı az. Ama abd de manuel için fazladan para ödemeniz gerekiyor. Çünki araçların %98 i otomatik..

Kesinlikle..Chevypolat Abi ve bende amerikanın tadını aldık.Polat abi bu güne kadar 10 15 amerikan alıp satmış ve 4 tanesini ben gördüm.Bizde chevrolet malibu statıon wagon vardı koldan otomatik 5000cc böyle bişey olamaz gerçekten onlar arabaysa 1.6 2.0 ler oyuncak kalır.

Bütün Otomatik Severlere Selamlar... Ben hala trafikte ve yokuşlarda manuel in çilesini çekiyorum... Bir gün bizimde otomatik aracımız olsun sizinle doya doya konuşucam inşallah...
Herkeze saygılar...

Alacam inşallah abi :D Durumları toparlayım 1 senem kaldı. Dizelinden yeni kasa bi Astra alacam.

Hem zaten bu ara Ankarada her yerde yol yapılıyo. Şehir felç. Arabasıyla işe gidenler bin pişman. Dolmuşlarda olmasa sağolsunlar trafiği gördülermi aralara bi dalıyolar gitmek istediğimiz yere herkesten önce varıyoruz :D

Bu arada yoğun trafikte sağ şeritin daha iyi aktığına kesinlikle katılıyorum.

Burak Bey
Size ait bi konu var PickUp larla ilgili. 1-2 Sene önce L200 sevdasından ölüp bitiyormuşsunuz. Şimdi nasıl astraya gönül verdiniz ? :confused: :)

Burak Bey
Size ait bi konu var PickUp larla ilgili. 1-2 Sene önce L200 sevdasından ölüp bitiyormuşsunuz. Şimdi nasıl astraya gönül verdiniz ? :confused: :)
Evet bi ara düşünüyordum buraya da yazmıştım galiba :) Çok hoşuma gidiyodu bi aralar, arazide falan da birkaç kez binince baya beğenmiştim. Adam hiçbişey düşünmeden dağa tepeye çıkıyodu berbat yollara giriyordu araç bana mısın demiyordu. Bir keresinde de suyu kesilmiş Kızılırmağın koca koca kayalıklarının içinde ve dize kadar suyun içinden hiç tınlamadan geçince bu ne ya böyle dedim bende alacam bi tane. Araştırdım her sene muayene istiyor, konforu çok iyi değil, şehiriçi tam bi çileye dönüşebiliyor sonra bi adamın iş yerine pikapla gitmesi çok kaba bi görüntü yaratır. Bu yüzden vazgeçtim. Ama tek hayalim var şu an o da dizelinden sıfır kokulu bi Astra yeni kasa.

Evet bi ara düşünüyordum buraya da yazmıştım galiba :) Çok hoşuma gidiyodu bi aralar, arazide falan da birkaç kez binince baya beğenmiştim. Adam hiçbişey düşünmeden dağa tepeye çıkıyodu berbat yollara giriyordu araç bana mısın demiyordu. Bir keresinde de suyu kesilmiş Kızılırmağın koca koca kayalıklarının içinde ve dize kadar suyun içinden hiç tınlamadan geçince bu ne ya böyle dedim bende alacam bi tane. Araştırdım her sene muayene istiyor, konforu çok iyi değil, şehiriçi tam bi çileye dönüşebiliyor sonra bi adamın iş yerine pikapla gitmesi çok kaba bi görüntü yaratır. Bu yüzden vazgeçtim. Ama tek hayalim var şu an o da dizelinden sıfır kokulu bi Astra yeni kasa.

İnsanın o araçla iş yerine gitmesi çok kaba olurdu gerçekten. Yeni Astra yı ben çok beğeniyorum. Güzel bir tercih yapmışsınız. Bide Dizel oooh :) İnşallah hayırlı bi şekilde alırsınız... Eğer alırsanız fotoğraflarını bekliyoruz...:)

yarına yazarım arkadaşlar yorgunum uykusuzum kızlarımı özledim. hepinize sevgiler saygılar.

hepimiz buradayız merak etme :)

bi tesisat borusu reklamındaki bıyıklı abinin sevgilisine dediği gibi silent and deed :) but you hear nothing :D

Geri