Otomatik vites sevenler derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan canse89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Teşekkür ederim. :)

Bazı planlarım var kendisiyle ilgili. Araştırma üzerindeyim. Aklıma yatarsa çalışmalara başlayacağım. :)
Benım F caravanım gittiiii... :( :D
Abi bu araca yapılacak tek şey 15 veya 16 ofsetli jant ve yere gömmek.Sonra imkan varsa ve satmayı düşünmüyorsanız 94 SFİ tampon panjur ve farları takınca TR de teksin..Ben yapıcaktım ama kısmet değilmiş :)

berkay senin record caravan ın ilanı vardı nette yine:)

araba arıyan varsa 2008 C4 picasso ve 2001 scenic var ilgilenen olursa

Benım F caravanım gittiiii... :( :D
Abi bu araca yapılacak tek şey 15 veya 16 ofsetli jant ve yere gömmek.Sonra imkan varsa ve satmayı düşünmüyorsanız 94 SFİ tampon panjur ve farları takınca TR de teksin..Ben yapıcaktım ama kısmet değilmiş :)

Arabanın yüksekliğini düşürmek yapmayacağım tek iş. Bizim yollarımızda son derece gereksiz bir hareket.

Jant konusunda kararsızım. Lastik büyütmek yakıt tüketimine etki ediyor. Zaten kısa mesafe kullandığım için tüketimim fazla. Bir de ekstra tüketim çıkmasın.

94 SFI tampon tamam da farının farkı ne?

hocam jant lastik zevk işidir tmm,ama indirmeden olmaz..hem f ler saglam,arada bı cayırtı kopcak korumadan ki,koruma paslanmasın :)))

Arabanın yüksekliğini düşürmek yapmayacağım tek iş. Bizim yollarımızda son derece gereksiz bir hareket.

Jant konusunda kararsızım. Lastik büyütmek yakıt tüketimine etki ediyor. Zaten kısa mesafe kullandığım için tüketimim fazla. Bir de ekstra tüketim çıkmasın.

94 SFI tampon tamam da farının farkı ne?

volkan lastiklerinde son durum ne, ses yapıyormu?

hocam jant lastik zevk işidir tmm,ama indirmeden olmaz..hem f ler saglam,arada bı cayırtı kopcak korumadan ki,koruma paslanmasın :)))

caravanlarda durum farklı diyebilirim. 5 kollu 18 jantla felaket ilgi çekiyorum (haliyle nazarda) biraz araçla ilgili diyebiliriz. omega yaklaşmayı sevmez çünki baya büyük bir davlumbazı var.

Sigortasizlikdan aracim bağlanmiştir. Aman dikkat edin felaket uygulama var bu aralar. Pazartesiye kadar otobandakiler rahat kalacak.

Sigortasizlikdan aracim bağlanmiştir. Aman dikkat edin felaket uygulama var bu aralar. Pazartesiye kadar otobandakiler rahat kalacak.

Sigorta işini hiç aksatmadım hocam. Sadece ilk 2-3 yıl kadar takipçim geç haber verdi diye cezalı ödeme yaptım. Ben de bilmiyordum saatinin bile geçirilmemesi gerektiğini. Öğrendikten sonra takipçiyi de değiştirdim. Yeni takipçim 1 hafta kaldı mı telefon ediyor. :)

Yalnız önümüzdeki sene TÜVTÜRK muayenesini başka bir aya çekeceğim. 2 yılda bir hem muayene hem de sigorta aynı aya yani Eylül'e denk geliyor, maddi yük oluyor. :)

Geri