Otomatik vites sevenler derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan canse89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
of ya 2 günden sonra yeni geldim eve. yorulmuşum. benden bu kadar. bide manuelcilere çatıp yatarım ben. özledim sizleri. geç yazarsam kusuruma bakmayacak dostları gözlerinden diğerlerini yanaklarından öpüyorum. gebze izmit arası terör estiriyom bu aralar yolu düşeni beklerim. bide sponsor bulsam süper olcak. manuelcilere bi sorayım bari.
Bizde seni özledik Polat abi...:)

Polat abi biz bu arabayı manuele çeviricez valla kafamı bozdu bugün 1.6 102ps jetta (amcam) sellektör yaptı ( biz 110 120 ile falan gidiyoduk oda 150 ile falan geliyodu ) roketledik geçti bizi 4boy falan fark attı yetişemedik valla :) 2.5 araba ayıp etti bizimkisi

Polat abi biz bu arabayı manuele çeviricez valla kafamı bozdu bugün 1.6 102ps jetta (amcam) sellektör yaptı ( biz 110 120 ile falan gidiyoduk oda 150 ile falan geliyodu ) roketledik geçti bizi 4boy falan fark attı yetişemedik valla :) 2.5 araba ayıp etti bizimkisi

sen amcana uyma, o kaptırmış geliyor. kalkış yapın bence.

polat abi ben solla arabayı kullanıp sağ ayağımı sağ koltuğa uzatıyorum malum ış camdan cıkarırsam ıslanır foto çekip atarım bi ara manuelci kardeslerime

alayınızı yerim yarışda, manuel filan dinlemem.

yukardaki resmimi gören varmı. o resmin birde directors cut versiyonu var ama, +18 (kötü örnek olacak davranışlara giriyor) diye yayınlamıcam. siz önce araba sürmeyi öğrenin manuelde. sonra otomatikçi yapacaz sizi.

uff ya bu şaka ağır olmadı dimi.

manuelcilere sataştım gene.

otomatik araç kullanımı mükemmelliyetçilik diye düşünüyorum, benim kanaatim otomatik araçların motor ömrüde daha uzundur çünkü kullanıcı hatası yapma riskini (devirsiz kullanım veya gereksiz sıkıştırma) çok düşürüyor, yani bin otomatiğe bak keyfine

benim arada kaldığım konu şehir içi trafiğinde 3'mü kullanılmalı D'mi henüz buna karar verebilmiş değilim bilgisi olan arkadaşlarada sormuş olayım buarada...

Geri