Polat abi gel omegayı bana ver sen Her eksiğini yaptırıyorsun muayne vs de yapılıyor mis gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu zorunlu trafik sigortası mı? Eğer öyleyse niye bu kadar pahalı? Ben 163 TL'ye yaptırdım.
1 saat kadar önce spordan gelirken Polat abimin yanına uğradım anca yakalayabildim.bi kahwesini içtim ziyade olsun Nigar ım hakkındaki yorumu sadece kalkarken az birşey hırıltı war onun dışında ip gibi
Polat abi gel omegayı bana ver sen Her eksiğini yaptırıyorsun muayne vs de yapılıyor mis gibi
canın sağolsun dicem ama böyle zamanlarda hiç satasım gelmiyor. birde benden omega alan şanslı 1,5 omega alacak.
aynen abi para harcadıgın zamanda satası gelmiyor insanıncanın sağolsun dicem ama böyle zamanlarda hiç satasım gelmiyor. birde benden omega alan şanslı 1,5 omega alacak.
afiyet olsun keremim.
valla çok yorum yapamadım ama ip demek az kalır MAŞALLAH çok güzel durumda araba. işlerim hafiflesin benm ustaya gösteririz takozları. belki bozuktur belkide sert olan yan sanayi takılmıştır. belkide benim kuruntumdur.
bu arada yakıtın ne alemde. tam onu soracaktım sana.
abi uzun yolda 6,5-7 lt 100 km de lpg ile,şehir içi dur-kalk adresi bulama gez babam gez trafikte 11-12 lt 100 km de
o akşam minibüsün yanından sıkıştırma performansını göstermek adına sport tuşuna bastım lpg de sündüm gördün ve duydun umarım onun hakkında yorum alayım