Otomatik vites sevenler derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan canse89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Polat abi gel omegayı bana ver sen :D Her eksiğini yaptırıyorsun muayne vs de yapılıyor mis gibi :)

1 saat kadar önce spordan gelirken Polat abimin yanına uğradım anca yakalayabildim.bi kahwesini içtim ziyade olsun :) Nigar ım hakkındaki yorumu sadece kalkarken az birşey hırıltı war onun dışında ip gibi :)

afiyet olsun keremim.
valla çok yorum yapamadım ama ip demek az kalır MAŞALLAH çok güzel durumda araba. işlerim hafiflesin benm ustaya gösteririz takozları. belki bozuktur belkide sert olan yan sanayi takılmıştır. belkide benim kuruntumdur.
bu arada yakıtın ne alemde. tam onu soracaktım sana.

afiyet olsun keremim.
valla çok yorum yapamadım ama ip demek az kalır MAŞALLAH çok güzel durumda araba. işlerim hafiflesin benm ustaya gösteririz takozları. belki bozuktur belkide sert olan yan sanayi takılmıştır. belkide benim kuruntumdur.
bu arada yakıtın ne alemde. tam onu soracaktım sana.

abi uzun yolda 6,5-7 lt 100 km de lpg ile,şehir içi dur-kalk adresi bulama gez babam gez trafikte 11-12 lt 100 km de :)

o akşam minibüsün yanından sıkıştırma performansını göstermek adına sport tuşuna bastım lpg de sündüm gördün ve duydun umarım :) onun hakkında yorum alayım :)

abi uzun yolda 6,5-7 lt 100 km de lpg ile,şehir içi dur-kalk adresi bulama gez babam gez trafikte 11-12 lt 100 km de :)

o akşam minibüsün yanından sıkıştırma performansını göstermek adına sport tuşuna bastım lpg de sündüm gördün ve duydun umarım :) onun hakkında yorum alayım :)

benim ş.içi ve şehir dışı hep aynı. 16 litre civarlarında. benim sistemin ömrü doldu kesin. değiştirmem lazım.
araba harbiden iyi durumda. yani emsalleri arasında bakarsam sessiz güzel atik. piyasandan 1-2 milyar fazla istemek hakkın.
diğer testleri sonra uzun bi vakitde yaparız.

aynı motor aynı şanzımanda yarı yarıya yakman kahretti beni. para yok acaba eski sistememi dönsem.

uzun bir aradan sonra herkese selam

Polat abi lastik işi ne oldu ?

serkanım 3 yerden alacağıma güvendim hiçbiride toplu vermedi 50-100 geldi ara ara oda yendi gitti. geçende araba bağlandı bi sürü para gitti.
hala beklediğim yerler var. lastik duruyo izliyorum ama daha alacak gücü bulamadım. kısmet diyelim ama iş o haddeye gelirse senden gene ricamız olucak.

Geri