Otomatik vites sevenler derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan canse89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arabanın yüksekliğini düşürmek yapmayacağım tek iş. Bizim yollarımızda son derece gereksiz bir hareket.

Jant konusunda kararsızım. Lastik büyütmek yakıt tüketimine etki ediyor. Zaten kısa mesafe kullandığım için tüketimim fazla. Bir de ekstra tüketim çıkmasın.A

94 SFI tampon tamam da farının farkı ne?

94 tampon ve panjur takıldığında SFİ farı olmayınca tam oturmadığını duydum.Yanı panjur tam yerine oturmayınca farla arasında çirkin duruyo 1 2 parmak boşluk.ma arabayı yere düşermezseniz 17 jant takın dicem onuda takmıyacağınız için 14 lere devam derim :D

Polat abi geçmiş olsun..

Remzi abi adam sattığından parayı alamamış Rekord cu.Sonra tekrar ilana koydu mesaj attım 5750 dedi.Ertesi gün okuldan geldim ilanı bi açtım araba yine satılmış :) Demekki nasip değilmiş ama ilk satıldığı gece uyku tutmamıştı çok hoşuma gitti o araba :D:D

hepiniz sağolun arkadaşlar. bahane oldu işte, erteleyip duruyodum. 1 ay sonraya muayeneyide yaptırayım baride oda çıksın aradan.

berkay o arada iyi ama parası çok. dediğin gibi çürükse 2 liraya alınır. 1 lira kaportadan çıkar. 1 lira boyadan. 1 lirada motor ıvır zıvır dersen cincik gibi çıkar. kalan 1 lirayada sana düşen bölümler jant yay vs yaptınmı parmakla gösterirler.

artık omega benimle ve skk lı.çekme parası 2 gün yatmayla beraber 212 tl. hatalı parkda 26 veriyonuz ama bağlanmada işler değişiyor.

birde bugün dikkatimi çekti, serbest piyasa olunca trafik sigortaları iyi yönde değişir demiştim ama bugün altüst oldum diyebilirim.
eski çalıştığım firmada 650-715 gibi rakamlar çıktı (ray ve koç alliance) diğer firmalarada bakayım derken rakamların çoğu markada 500 ve üzeri olduğunu gördüm.
sigortam.net den sorgulamamda 370 çıkıyordu. anadolu sigortaydı. en yakın acenteyi aradım. 383 fiyat verdi. yaptırmaya gittim. sistem tescil numarası sordu (yeni ruhsatların ruhsat sahibini yazan kısımda, ismin sağ en altında. yeni sistemde bunu soruyorlar haberiniz olsun) numarayı girince 383 olan rakam 490a fırladı. hemen diğer markalara giriş yaptık en uygun HDI sigorta dan çıktı 391 ve 5 taksit.
kısacası demem oki, siz siz olun mümkünse tüm markaları karşılaştırın. teklifle basım arasında bile fiyat değişiyor, lütfen bunuda dikkate alın. gördüğünüz gibi bende yarı yarıya fark çıktı. ve tescil numaranızı unutmayın.

artık omega benimle ve skk lı.çekme parası 2 gün yatmayla beraber 212 tl. hatalı parkda 26 veriyonuz ama bağlanmada işler değişiyor.

birde bugün dikkatimi çekti, serbest piyasa olunca trafik sigortaları iyi yönde değişir demiştim ama bugün altüst oldum diyebilirim.
eski çalıştığım firmada 650-715 gibi rakamlar çıktı (ray ve koç alliance) diğer firmalarada bakayım derken rakamların çoğu markada 500 ve üzeri olduğunu gördüm.
sigortam.net den sorgulamamda 370 çıkıyordu. anadolu sigortaydı. en yakın acenteyi aradım. 383 fiyat verdi. yaptırmaya gittim. sistem tescil numarası sordu (yeni ruhsatların ruhsat sahibini yazan kısımda, ismin sağ en altında. yeni sistemde bunu soruyorlar haberiniz olsun) numarayı girince 383 olan rakam 490a fırladı. hemen diğer markalara giriş yaptık en uygun HDI sigorta dan çıktı 391 ve 5 taksit.
kısacası demem oki, siz siz olun mümkünse tüm markaları karşılaştırın. teklifle basım arasında bile fiyat değişiyor, lütfen bunuda dikkate alın. gördüğünüz gibi bende yarı yarıya fark çıktı. ve tescil numaranızı unutmayın.

Teşekkürler Polat Abi...

Bu zorunlu trafik sigortası mı? Eğer öyleyse niye bu kadar pahalı? Ben 163 TL'ye yaptırdım.

1 saat kadar önce spordan gelirken Polat abimin yanına uğradım anca yakalayabildim.bi kahwesini içtim ziyade olsun :) Nigar ım hakkındaki yorumu sadece kalkarken az birşey hırıltı war onun dışında ip gibi :)

Geri