selam millet nasılsınız. ben yoğunum anca 2-3 günde bir giriyom. nasıl gidiyo arabalarınız. kısa raporlar alalım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
selam millet nasılsınız. ben yoğunum anca 2-3 günde bir giriyom. nasıl gidiyo arabalarınız. kısa raporlar alalım.
Hamd olsun polat abi sen nasılsın ?
Bizim araç trafiğin haricinde iyi gidiyo maşallah
iyi gidiyor abi senin demenle ip gibi hala bi müsait olunca lpg filtresini değiştireceğim.çok yakmaya başladı.zamanı 20 km geçmiş
valla omegam nigarı kıskandı. lpg işini öne aldık. opetden gaz almıyosan problem yok.
nasıl olayım artık 3 günde bir eve gelir oldum. inşaat ağır gidiyor. bitirsekde rahatlasak.
omegam gariban bu aralar. hele nigarı gördükden sonra iyice küstü. perşembe kaporta boyaya girip estetik oluyor. sonra maaş zamanına yeni lpg ve muayene düşünüyom. muayenede zorlucak gene bakalım kalkabilcezmi altından.
2 lpg firmasıyla görüştüm hele 1 tanesinin vectra a kasa 2.0 motor. bu ikiside kendi enjeksiyonlu arabalarında eski sistem takmışlar. ama benim arabaya takma işine olmaz diyolar. tuhaf.
akşam saatinde insanlarımız trafik yüzünden çok sinirli oluyor yaw bugün eve geliyoduk babamla, ben kullanıyodum arabayı babama sigara almak için caddede durmam gerekti, dikiz aynasına baktım kimse yok yanaştım kaldırıma iyice tam park a alıp dörtlüleri yakıcam arkadan taksinin biri kornaya asılıyo tamponuma kadar yanaşmış! dörtlüleri yaksana diyo, tartıştık inip dövcektim babam otur dedi, kendileri tek şeritli yollarda bile yolcu indirmek veya almak için zart diye dururlar gelmiş bana ne diyo hasta bunlar...