Otomatik vites sevenler derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan canse89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
selam millet nasılsınız. ben yoğunum anca 2-3 günde bir giriyom. nasıl gidiyo arabalarınız. kısa raporlar alalım.

iyi gidiyor abi :) senin demenle ip gibi hala :) bi müsait olunca lpg filtresini değiştireceğim.çok yakmaya başladı.zamanı 20 km geçmiş :)

Hamd olsun polat abi sen nasılsın ?
Bizim araç trafiğin haricinde iyi gidiyo maşallah :)

nasıl olayım artık 3 günde bir eve gelir oldum. inşaat ağır gidiyor. bitirsekde rahatlasak.
omegam gariban bu aralar. hele nigarı gördükden sonra iyice küstü. perşembe kaporta boyaya girip estetik oluyor. sonra maaş zamanına yeni lpg ve muayene düşünüyom. muayenede zorlucak gene bakalım kalkabilcezmi altından.

2 lpg firmasıyla görüştüm hele 1 tanesinin vectra a kasa 2.0 motor. bu ikiside kendi enjeksiyonlu arabalarında eski sistem takmışlar. ama benim arabaya takma işine olmaz diyolar. tuhaf.

valla omegam nigarı kıskandı. lpg işini öne aldık. opetden gaz almıyosan problem yok.

shell den başka yerden almam oda 2 shell istasyonu war aldığım.bi körfez e girerken e-5 ten hereke den gelirken bide yarımca çıkışında(burası değişiyor.bende değişiyor.:))

akşam saatinde insanlarımız trafik yüzünden çok sinirli oluyor yaw bugün eve geliyoduk babamla, ben kullanıyodum arabayı babama sigara almak için caddede durmam gerekti, dikiz aynasına baktım kimse yok yanaştım kaldırıma iyice tam park a alıp dörtlüleri yakıcam arkadan taksinin biri kornaya asılıyo tamponuma kadar yanaşmış! dörtlüleri yaksana diyo, tartıştık inip dövcektim babam otur dedi, kendileri tek şeritli yollarda bile yolcu indirmek veya almak için zart diye dururlar gelmiş bana ne diyo hasta bunlar...

nasıl olayım artık 3 günde bir eve gelir oldum. inşaat ağır gidiyor. bitirsekde rahatlasak.
omegam gariban bu aralar. hele nigarı gördükden sonra iyice küstü. perşembe kaporta boyaya girip estetik oluyor. sonra maaş zamanına yeni lpg ve muayene düşünüyom. muayenede zorlucak gene bakalım kalkabilcezmi altından.

2 lpg firmasıyla görüştüm hele 1 tanesinin vectra a kasa 2.0 motor. bu ikiside kendi enjeksiyonlu arabalarında eski sistem takmışlar. ama benim arabaya takma işine olmaz diyolar. tuhaf.

Allah yardımcın olsun Polat Abi... İnşallah her zorluğun altından kolayca kalkarsın...
Polat Abi sen şimdi Omegaya estetik yaptırınca düzelir, keyfi yerine gelir kıskançlık fln kalmaz :) Bide o LPG işi neden olmaz benimde Tuhafıma gitti gerçekten...:confused:
Ha Polat Abi bu arada Omegaya estetik olarak ne düşünüyorsun ?

akşam saatinde insanlarımız trafik yüzünden çok sinirli oluyor yaw bugün eve geliyoduk babamla, ben kullanıyodum arabayı babama sigara almak için caddede durmam gerekti, dikiz aynasına baktım kimse yok yanaştım kaldırıma iyice tam park a alıp dörtlüleri yakıcam arkadan taksinin biri kornaya asılıyo tamponuma kadar yanaşmış! dörtlüleri yaksana diyo, tartıştık inip dövcektim babam otur dedi, kendileri tek şeritli yollarda bile yolcu indirmek veya almak için zart diye dururlar gelmiş bana ne diyo hasta bunlar...

Bırak kardeşim yaa hepsi böyle bunların. Bende bir kere minibüsçünün tekiyle kavga etmiştim. Aynı senin olay...:mad:

Geri