Otomatik vites sevenler derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan canse89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
shell den başka yerden almam oda 2 shell istasyonu war aldığım.bi körfez e girerken e-5 ten hereke den gelirken bide yarımca çıkışında(burası değişiyor.bende değişiyor.:))

bende shelden ve totalden memnunum. opetden uzak duruyom. po dan alıyom gaz iyi ama meret az km gidiyor. yakınımda başka marka yok.

itfaiyenin yanında içdeki shell ipragaz satıyo ve güzel gazı var yolum düşerse cebimdeki kadar dolduruyom ordan.
ama bu aralar tüm gebzeden alıyorum. 1.79 ve 1.86 fiyatlar var. total ve shell 1.86 kıytırık bi markada 1.79 ama almadım ordan daha. izmit 1.98 bu arada.

akşam saatinde insanlarımız trafik yüzünden çok sinirli oluyor yaw bugün eve geliyoduk babamla, ben kullanıyodum arabayı babama sigara almak için caddede durmam gerekti, dikiz aynasına baktım kimse yok yanaştım kaldırıma iyice tam park a alıp dörtlüleri yakıcam arkadan taksinin biri kornaya asılıyo tamponuma kadar yanaşmış! dörtlüleri yaksana diyo, tartıştık inip dövcektim babam otur dedi, kendileri tek şeritli yollarda bile yolcu indirmek veya almak için zart diye dururlar gelmiş bana ne diyo hasta bunlar...

1. babanın yanında araba kullanmak tehlikeli (babalar yanlış sürersen pis kızar)
2. baba artık sigarayı bıraksın yavaşdan (darısı başıma)
3. parka alan ellerin dert görmesin (otomatikçi atasözü)
4. taksici kendini hep haklı görür (çoğunlukda haksızdır ama ben genede geçiş üstünlüğünü onlara veririm)
5. dörtleri yaksan sanki aynı şeyi yapmıcak
6. altı yazdım ne yazacamı bilemedim bari boş kalmasın

Allah yardımcın olsun Polat Abi... İnşallah her zorluğun altından kolayca kalkarsın...
Polat Abi sen şimdi Omegaya estetik yaptırınca düzelir, keyfi yerine gelir kıskançlık fln kalmaz :) Bide o LPG işi neden olmaz benimde Tuhafıma gitti gerçekten...:confused:
Ha Polat Abi bu arada Omegaya estetik olarak ne düşünüyorsun ?

omeganın ön pek düzenli değil. o yüzden estetikden sonra eski haline kavuşcak kısmetse.
senin düşündüğün tarzda estetiği ilerde yapacam kısmetse. fazla bişi değil ama yetecek. kuşakları iptal edilip beyaza boyucam. öne çift küçük ledli sis farı (bi tane video dönmüştü s600 mercedes vardı onun sisleri gibi) indirmek pek yakışmaz diyorlar ama genede bi denicem. fazlasına bende karşıyım. son olarak komple cam tavan ve kirli bej deri döşeme.

yada bunu satıp sw volvo alırım.

bana müsade. gidiyim gebze beni bekler. 2-3 güne görüşürüz dostlar. arabalara ve kendinize iyi bakın.

omeganın ön pek düzenli değil. o yüzden estetikden sonra eski haline kavuşcak kısmetse.
senin düşündüğün tarzda estetiği ilerde yapacam kısmetse. fazla bişi değil ama yetecek. kuşakları iptal edilip beyaza boyucam. öne çift küçük ledli sis farı (bi tane video dönmüştü s600 mercedes vardı onun sisleri gibi) indirmek pek yakışmaz diyorlar ama genede bi denicem. fazlasına bende karşıyım. son olarak komple cam tavan ve kirli bej deri döşeme.

yada bunu satıp sw volvo alırım.

Evet abi ledli sis farı yakışır... Komple cam tavan, deri döşeme fln Omega olur Mercedes :) :D
Bu arada aman abi SW Volvoyu duymasın sakın...:)

arkadaşlar şanzıman yağı ne zaman değişir otomatiklerde_? bilgisi olan arkadaşlar yazabilirler mi?

Geri