Otomatik vites sevenler derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan canse89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tün otomatik kullanıcılarını ve sevenlerini Ankara dan selmalıyorum. bordo kızımı aldığımdan beri otomatik ustasına göstermemiştim hiç. Bugün gittim gayet ii dedi. Ancak yağını değişrisen iii olur. altta tapası çıkar 3 lt yağy 100 lişraya malolur dedi. aklım karıştı. birincisi bu şanzuman yağı değişme olayını ben malzemesiz bigizisiz halledebilir miyim ? F-sane kasa 1995 model aracım 3 lt yağ mı alır. lt si ne kadar bu yağın ve bir adı var mı ?

ben dernek başkanı seçelim diorum yannii istifa ediyorumm :D hüzünlüyüm babamın ısrarları sonucu arabamı sattım sıfır astra h aldım gönlüm hala sevenler in içinde sizi seviyorummm :D

tün otomatik kullanıcılarını ve sevenlerini Ankara dan selmalıyorum. bordo kızımı aldığımdan beri otomatik ustasına göstermemiştim hiç. Bugün gittim gayet ii dedi. Ancak yağını değişrisen iii olur. altta tapası çıkar 3 lt yağy 100 lişraya malolur dedi. aklım karıştı. birincisi bu şanzuman yağı değişme olayını ben malzemesiz bigizisiz halledebilir miyim ? F-sane kasa 1995 model aracım 3 lt yağ mı alır. lt si ne kadar bu yağın ve bir adı var mı ?

elini sürmesen iyi olur. yanlışlık yapma ihtimalin var. ver 20 lira kafan rahat olsun.yağın kalitesine göre fiyatı değişiyor. ama yaklaşık o rakamlarda.

ben dernek başkanı seçelim diorum yannii istifa ediyorumm :D hüzünlüyüm babamın ısrarları sonucu arabamı sattım sıfır astra h aldım gönlüm hala sevenler in içinde sizi seviyorummm :D

öncelikle hayırlı olsun. allah kaza bela göstermesin. sanırım manuel almışın sölememişin ama olsun gönlünü biliyoruz biz.
ama başkan, başkan seçelim diyemez. biz söyleyene kadar başkan kalacaksın. ama dernek başkanı olarak manuel almanın bir cezası olmalı.
ben disiplin kurulu olarak sana şu cezayı uygun gördüm;
"imzanda otomatik sevenler derneği başkanı yazacaksın"

süresinide benden sonraki üye belirlesin. yoksa ben imzamda senin hakkında kötü şeyler yazacam.

abi nasıll olmuş....bence sen ol başkan ama demokrasi var oylama yapalımm:D

Son düzenleme:
yada sevenler ama kullanamayanlar yazayım abi daha iyi olur :D

iyi olmuşda iki nokta üstüsteden sonra boşluk bırakki tıklanabilsin, hatta bekliyoruzla beraber aşağı indir.

yok öle kaytarmak. manueli alınca bakıyorum hemen manuelci gibi davranmaya başladın. otomatik vites işinde demokrasi yoktur. çünki aldığımız keyifle manuelcilere ayıp ediyoruz. biz burjuva oluyoruz onlar işçi.

iyi olmuşda iki nokta üstüsteden sonra boşluk bırakki tıklanabilsin, hatta bekliyoruzla beraber aşağı indir.

yok öle kaytarmak. manueli alınca bakıyorum hemen manuelci gibi davranmaya başladın. otomatik vites işinde demokrasi yoktur. çünki aldığımız keyifle manuelcilere ayıp ediyoruz. biz burjuva oluyoruz onlar işçi.
doğru sölüyorsun abi....ben burjvalıktan geçiş yaptım çünkü sorun çıkaracaktı ve nitekim çıkardı ışığı yandı ama sattıktan sonra yani anlaştıktan sonra..ben hep burdayım unutun tüm söylediklerimi hala otm kullnıyom :D

yaşa başkanım demek düşer bize.

otomatiği hep övdük ama sevmediğimiz yönleride vardır mutlaka. sizin otomatiğinizde sevmediğiniz özelliği nedir.

Geri