Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mrb arkadaşlar ben engelliyim ve tam otomatik bir araç almam lazım opel her zaman kalitesine güvendiğim bi araba ve opelin sitede araştırdım istediğim arac
opel astra sedan 1.6 enjoy elagance paket olanından fakat bu arabanın 4 ileri tam otomatik versiyonu yok arkadaşlar bu araç varmı acaba ben bi türlü bulamadım 0 km alacam ve mutlaka sedan alacam varsa bu araç hakkında bana bilgi verimisiniz saygılar yakıt konfor falan birde otomatik vitesle araç hız limiti nedir mesela 185 km hıza ulaşırmıyım ...
s.a
kolay gelsin,keyifli forumlar otomatikçiler![]()
mrb arkadaşlar ben engelliyim ve tam otomatik bir araç almam lazım opel her zaman kalitesine güvendiğim bi araba ve opelin sitede araştırdım istediğim arac
opel astra sedan 1.6 enjoy elagance paket olanından fakat bu arabanın 4 ileri tam otomatik versiyonu yok arkadaşlar bu araç varmı acaba ben bi türlü bulamadım 0 km alacam ve mutlaka sedan alacam varsa bu araç hakkında bana bilgi verimisiniz saygılar yakıt konfor falan birde otomatik vitesle araç hız limiti nedir mesela 185 km hıza ulaşırmıyım ...
saol dostum ama olay şu benden sglık raporu istio bayi ve ona göre bi araç yapıyo rapor diyoki tam otomatik bi araç o yüzdenm tam otomöatiğe takıldım sanırım araştırdım honda civic tam otomatik ishift jazz da kullanılıyo sanırımsevgili dostum, tam otomatik şanzumanlı sıfır araç bulman çok zor. firmaların hemen hepsi dsg-easytronic-ishift-duallogic-smg-mmt-mcp-cvt gibi otomatikleştirilmiş manuel şanzuman kullanıyorlar. tabi bunların "tanım"ları kulağa kötü gelsede tam otomatikden çok daha seri olan, kullanımları daha rahat olan, daha az yakıt sarfiyatı sağlayan, buna mukabil düzenli bakım isteyen şanzumanlar.. ama elbette almadan evvel araştır derim, çünkü toyotanın mmt şanzmanının çok sarstığını,citroenin mcp'sinin sorunlu olduğunu, opelin easytronicin çok hassas olduğunu, smg'nin konforunu, dsgnin sessiz ve hızlı geçişlerini, hondanın ishiftinin sorunsuzluğunu daha şimdiden herkes duydu.. ama yinede düzeltiliyor bu sorunlar ve tam otomatikden çok daha randımanlı araçlar yapılıyor.
Sadece biraz daha araştır ve tam otomatik" konusuna çok takılma..
saol dostum ama olay şu benden sglık raporu istio bayi ve ona göre bi araç yapıyo rapor diyoki tam otomatik bi araç o yüzdenm tam otomöatiğe takıldım sanırım araştırdım honda civic tam otomatik ishift jazz da kullanılıyo sanırım
saolasın otomatikçi adayı manuelci. vip ime iyi bak. benim arabayla takasa gelcen. hor kullanma, hız yapma.
otomatiklerin son hızı yeni araçlarda 185 rakamını rahat görür.