Otomatik vites sevenler derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan canse89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
3. yoksa benim olayım "abi boş ver gaza bas düşünme bu kadar" mıdır.

cevap budur ama sana şöyle açıklayım, şanzımanda yağın boşalamadığı hatta boşaltılmaması gereken yerler var.. oralarda kalacak. kalmalı. yağın ömrüde ona göre biçilir zaten. bana kalsa 200-300 bin km bile değiştirmem. götürü çünki kirlenmez. kirlenmesi sadece demir tozlarındandır. onlarıda en alttaki mıknatıs tutar.
kullandığın yağı bilmiyorum ama atf demek otomatik şanzıman yağı demektir.

boşver bas gaza, düşünme bu kadar KEYFİNİ SÜR.

ziyaret bahane benim arabayı istiyor.
arabam 136 lık 2,0 motor ve TABİKİ OTOMATİK. illede otomatik olsun isterse easytronic olsun.

şoförü 200 ü geçemeyen merso ve bmw leri makaslamak için yaratılmış benimki. otobanda 160dan aşağı sürersen atar seni koltukdan.

of off offf:D
fena gaz veriyosun abicim:Dama otobanda 507'lik bi m6 denk gelirse,kafayı cevir hemen:D
o araba şoför filan dinlemez vallahi:D

Arkadaşlar sıfır araç alacağım ancak tam otomatik istiyorum. Bakıyorum da sınırlı sayıda markada tam otomatik araç üretiliyor. Ben yarı otomatiğe elimi bile sürmek istemiyorum. KIA Ceed düşünüyorum 1.6 115 hp CRDI dizel ve 4 ileri tam otomatik. Testini gördüm gayet sert ve güvenli. Tasarımına çok beğeniyorum. Ne dersiniz?

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=45250

Arkadaşlar sıfır araç alacağım ancak tam otomatik istiyorum. Bakıyorum da sınırlı sayıda markada tam otomatik araç üretiliyor. Ben yarı otomatiğe elimi bile sürmek istemiyorum. KIA Ceed düşünüyorum 1.6 115 hp CRDI dizel ve 4 ileri tam otomatik. Testini gördüm gayet sert ve güvenli. Tasarımına çok beğeniyorum. Ne dersiniz?

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=45250

ben kiada çalışırken çıktı, eğitimine katıldım.
güzel araç, i30 ile aynı. bunu belirttim çünki kia-hyundai arasında arabada fark yok ama parçada 2.el piyasasında ve garanti süresinde hyundai kia ya bayağı bir fark basıyor.
sana şöyle söyleyim, ilk 140 lık sorentonun motoru starex ler ile aynı idi. millet parçayı hyundaiden alırdı (bazen kia bayisi bile).
eğer o ayarda bişi istersen i30 al, ama farklılık istersen ceed derim, bazı dezavantajlarınıda kabullenerek.

bu arada yapacağı problem sadece ön takım bozulması olur, oda 40-50binde bir çok bozuk yollarda.

arkadaslar otomatık vıtes arac buyuk motor bı arabada olursa oldukca zevklı ben 2.5 vectra var ve hava fıltresı taktım ses ve bınım super

güzel araç, i30 ile aynı. bunu belirttim çünki kia-hyundai arasında arabada fark yok ama parçada 2.el piyasasında ve garanti süresinde hyundai kia ya bayağı bir fark basıyor.
sana şöyle söyleyim, ilk 140 lık sorentonun motoru starex ler ile aynı idi. millet parçayı hyundaiden alırdı (bazen kia bayisi bile).
eğer o ayarda bişi istersen i30 al, ama farklılık istersen ceed derim, bazı dezavantajlarınıda kabullenerek.

bu arada yapacağı problem sadece ön takım bozulması olur, oda 40-50binde bir çok bozuk yollarda.

polat abi merhaba:D
seneye inşallah,üniversiteyi kazanırsam pederin iyi kötü bir araba sözü var.
o zaman biz sana bizim aracı veririz,sen bize güzel bir aile aracı birde bana,iyi kötü e30 ya da 106 ayarlarsın:D
nasıl?
üstüne veririz bişeler?:D

polat abi merhaba:D
seneye inşallah,üniversiteyi kazanırsam pederin iyi kötü bir araba sözü var.
o zaman biz sana bizim aracı veririz,sen bize güzel bir aile aracı birde bana,iyi kötü e30 ya da 106 ayarlarsın:D
nasıl?
üstüne veririz bişeler?:D

ayıpsın, helalimden evo7 sana, babana bi t5 transporter alırım kafa kafaya yaparız. e30 la okula gidilirmi.

Çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için. Araba aslında çok güzel ama hiç görmüyorum piyasada tek tük. Tam otomatik aradığım için aslında bu araç acayip uygun hemde 1.6 dizel. Kia markasıyla hiç muhabbetim olmadı. Nedir ne değildir pek bilmem. Bakalım artık. Astra'ların tam otomatiği olsa zaten hiç düşünmeyeceğim. Corsa'larda var Corsa'da bana uymaz. Civic düşündüm o da triptronikten tam otomatiğe geçiş yapmış doğruysam. Ama Civic'tede rüzgar sesi var, arabanın burun çok kısa bitişini göremiyorsun. Kafam çok karışık. Focus var tam otomatik o da 1.6 100 bg benzini içiyor.

Ayrıca bir soru: Civic'te triptronikten tam otomatiğe geçilmiş diye duydum doğru mu acaba?

ayıpsın, helalimden evo7 sana, babana bi t5 transporter alırım kafa kafaya yaparız. e30 la okula gidilirmi.

ooo abicim ayıpsın ben bahsettiğin e 30 lardan demedim yanlıs anladın sen:D
adanalıda varya bitane off ondan istiyorum,sen bulursun abicim ya:D

Geri