Otomatik vites sevenler derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan canse89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Honda Civic 5 ileri, tam otomatik araca döndü. 4. Vites tam otomatik olarak, Ford Focus ve Opel Corsa 1.4 var. Araştırılırsa, daha başka markalar da bulunabilir. Ben tam otomatiğin yakıtından korktuğum için, easytronic aldım. Hondayı, bir araştırmak lazım, 5 ileri vites olduğu için.

bence araştırmaya gerek yok,honda otomatik viteste lider durumda..

allah korusun:D
ben öyle ziyarete falan geliyorum:D

allah korusun:D
ben öyle ziyarete falan geliyorum:D

ziyaret bahane benim arabayı istiyor.
arabam 136 lık 2,0 motor ve TABİKİ OTOMATİK. illede otomatik olsun isterse easytronic olsun.

şoförü 200 ü geçemeyen merso ve bmw leri makaslamak için yaratılmış benimki. otobanda 160dan aşağı sürersen atar seni koltukdan.

hayır raporunuzdaki yazının anlamı, otomatik şanzıman kullanabilirsiniz demektir. robotize şanzımanlarda buna dahildir. zaten o kısmı kimseyi ilgilendirmez, araba kendi vites atıyormu atıyor bu kadar.

bayi size problem çıkartıyorsa, başka bayi ile görüşün. ancak tadilat yaptırmasanızda yaptırmış gibi proje lazımdır. bilginiz olsun.

bu arada 10 yıllık araba satıcısıyım.
hım anladım şimdi size şu soruyu sorayım mesela konu oplese onu örnek vereyim bu easy tronic şanzıman aynı otomatik gibi iş yapıyormu mesela normal otomatikte D konumuna aldık mı aracı rampa iniş çıkış düzlük hiç farketmiyo acaba bu easytroniki de bu şekilde yani normal otomatik gibi tek modda kullanabilirmiyim çünkü şöyle bi olay var benim araç özel tadilatlı yani elden kumanda sag elim hep gaz fren öteki elde direksiyon yani vitesi elle değiştiremem yani o yüzden soruyorum hiç bi bayi anlamıyor

hım anladım şimdi size şu soruyu sorayım mesela konu oplese onu örnek vereyim bu easy tronic şanzıman aynı otomatik gibi iş yapıyormu mesela normal otomatikte D konumuna aldık mı aracı rampa iniş çıkış düzlük hiç farketmiyo acaba bu easytroniki de bu şekilde yani normal otomatik gibi tek modda kullanabilirmiyim çünkü şöyle bi olay var benim araç özel tadilatlı yani elden kumanda sag elim hep gaz fren öteki elde direksiyon yani vitesi elle değiştiremem yani o yüzden soruyorum hiç bi bayi anlamıyor

evet tam otomatik gibi çalışıyor. D ye alıyorsunuz gidiyor. debriyaj yok. ancak tam otomatikde olan P yani park yok. araç durunca el frenini çekeceksiniz. o yüzden tadilatda el freninizide sola aldırın bence (tam otomatikdede bu geçerliydi). ama sol elimle vitesi boşa alırım ve el frenini çekerim diyorsanız gerek yok. ama yinede zor olur sol el ile.
benim tavsiyemle bir müşterime yaptırmıştım (sizin durumunuzda) solda el frenini, çok çok memnun kaldı. inanın sizde memnun kalırsınız.

bayilerin anlamaması satışları az yada hiç olmamıştır. bilemez. bilemeyen bayi sizi çok uğraştırır söyleyim. gereken tadilatda sizi uğraştıracak (bilmeyen bayide).
arabanızı seçin, bayilere telefonla sorun. bilen bir bayi ile alışverişinizi yapın. böylelikle başınız ağrımaz.

izmitde ilk defa rapor ile ticari araç satacaktım, daha önce izmitde hiç kimse ticari almamış. müşterim bir eli yok ve marketi var mecburen ticari istedi. herşeyimiz tamam ve otomatik starex alacak. inanın maliye vermedi ötv indirimini. Otomobil alsın dedi.
bir anımı daha söyleyim. bir müşterimde otomatik getz alacak ve ayağının biri komple yok. raporda buda yazdığı halde, maliyenin müdürü, müşterimi görmek istedi. ve yaşlı müşterimi binbir güçlükle 3 kat asansörsüz maliye binasına götürdüm ve müdüre gösterdim.
allah kolaylık versin sizlere, inanın sizin tek ENGELiniz düşüncesiz insanlar.

izmitde ilk defa rapor ile ticari araç satacaktım, daha önce izmitde hiç kimse ticari almamış. müşterim bir eli yok ve marketi var mecburen ticari istedi. herşeyimiz tamam ve otomatik starex alacak. inanın maliye vermedi ötv indirimini. Otomobil alsın dedi.
bir anımı daha söyleyim. bir müşterimde otomatik getz alacak ve ayağının biri komple yok. raporda buda yazdığı halde, maliyenin müdürü, müşterimi görmek istedi. ve yaşlı müşterimi binbir güçlükle 3 kat asansörsüz maliye binasına götürdüm ve müdüre gösterdim.
allah kolaylık versin sizlere, inanın sizin tek ENGELiniz düşüncesiz insanlar.

Bu duyarlılığınız, çok çok teşekkür ederim. Sağolun, varolun.

otomatik diyorum başka bişey demiyorum

arkadaşlar merhabalar. bugün 95 astramın şanzıman yağını değiştirdim. alt tapayı açtı usta yaklaşık 2,5 lt kadar yağ çıktı. renhgi kahveye yakındı. akabinde tapa açııken aracı çalıştırıp yaklaşık 2-3 sn sonra kontağı kapattı bu halde yaklaşık 350 ml kadar daha yağ çıktı. 3 litre AFTIII Castrol yağ aldı. 1 lt l,ik şeklinde. hepsinni ard arda yağ çubuğunun içinden şanzumana döktü. aracı çalıştırdık bir müddet bekledik. viteslerde arac durur halde iken gezdik. sonrasında P ye alarak yağı kontrol ettik. 80 C MAx çzigisinin hemen orada olduğunu gördük seviyesinin. bir müddet daha çalılştı. 3-5 dakika. sanora tekrar bajktık yer aynı. bir tecrübe geçişler gayt iii. ve 100 töl yi bayıldık ustaya. budur abi.
sorum lşudur bildiğim kadarı ile 95 ömodel otomatiğe ATF ' olacak. ben özellikle sordum. abi bu yağ daha pahalı ama daha kaliteli sabah vites geçişlerindeki (şanzuamn soğukken 1 den 2 ye r ve bayya hissedilir geçiyordu) sorunuda halleder dedi. doğrumudur. değilse şanzumana yanlış yağmı kullnadık.
2. sorum bu şanzumanaların 7 lt yağ aldığını anmcak bunun hepsini boşaltılamadığını söyledi. doğru mudur doğru ise kalan 4 lt yağı deüğiştirmedik diğer 3 lşt ne işe yaradı.
3. yoksa benim olayım "abi boş ver gaza bas düşünme bu kadar" mıdır.
yardımlarınız için şimdiden sağolun.

Geri