11 Ağu 2008 #1 GALERİCİ Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 30 Mar 2007 Mesajlar 1,167 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et istanbul zeytinburnuna yakın guvenilir bildiginiz özel servis varmı karar verdim artık aracımı bayii servise goturmeyecegim tavsiyelerinizi bekliyorum
istanbul zeytinburnuna yakın guvenilir bildiginiz özel servis varmı karar verdim artık aracımı bayii servise goturmeyecegim tavsiyelerinizi bekliyorum
17 Ağu 2008 #2 SATKOMANDO Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 18 Ara 2007 Mesajlar 227 Tepkime puanı 0 Puanları 0 www.leysamtan.com yetkili servise HAYIR!!! özel servis en doğru çözüm arkadaşlar... heleki cevizlibağdaki servise asla gitmeyin benden tavsiye...
yetkili servise HAYIR!!! özel servis en doğru çözüm arkadaşlar... heleki cevizlibağdaki servise asla gitmeyin benden tavsiye...
19 Ağu 2008 #3 Feyzullah Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 25 Mar 2008 Mesajlar 1,701 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 44 Siteyi ziyaret et SATKOMANDO' Alıntı: yetkili servise HAYIR!!! özel servis en doğru çözüm arkadaşlar... heleki cevizlibağdaki servise asla gitmeyin benden tavsiye... Genişletmek için tıkla ... sat komando ben sana bir servis adı vermiştim hatırlarsan ordanmı bahsediyoruz.eğer oraysa vede sen memnun kalmamışsan bidaha kimseye tavsiye etmeyim
SATKOMANDO' Alıntı: yetkili servise HAYIR!!! özel servis en doğru çözüm arkadaşlar... heleki cevizlibağdaki servise asla gitmeyin benden tavsiye... Genişletmek için tıkla ... sat komando ben sana bir servis adı vermiştim hatırlarsan ordanmı bahsediyoruz.eğer oraysa vede sen memnun kalmamışsan bidaha kimseye tavsiye etmeyim