Park aydınlatmalarında led, normal ampul kombinasyonu. (:

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GNSpower
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Park aydınlatmalarında led, normal ampul kombinasyonu. (:

Cebelli59 link' Alıntı:
Abi bu mavi kaplı ampüllerden M-tec marka bi çift duruyor bagajımda, takmaya üşendim :) Çok mu az ışık veriyor?

Sefilhane diyebilirim ışığı için. ((:

OGOKTAS link' Alıntı:
Dogan guzel olmus elinize saglik. Arabadan iki hafta uzak kaldin telafi uygulamalarina baslamissin hemen. İst. donuncede telafi mangallari yapariz artik ;)

Valla bayağı bir telafi lazım Özdemir. ((:

Beğendine sevindim ayrıca. (:

Abi çok güzel bir uygulama olmuş gerçekten bende yapabilirim :) Ancak küçük bir endişem var onuda hemen söyliyeyim. Keşke ledleri içeri sallayıp halojeni duya taksaydınız. Halojen çok ısınma yaptığında içerideki plastiğe temas ederse etirecektir.

kenangokhan link' Alıntı:
Abi çok güzel bir uygulama olmuş gerçekten bende yapabilirim :) Ancak küçük bir endişem var onuda hemen söyliyeyim. Keşke ledleri içeri sallayıp halojeni duya taksaydınız. Halojen çok ısınma yaptığında içerideki plastiğe temas ederse etirecektir.

Güzel bir fikir valla Gökhan, bundan sonra yapacaklara o şekilde tavsiye ederim. Ha bizimkinin önlemini sağlam aldık ama senin dediğin eşşeği daha da sağlam kazığa bağlama, tuttum bu fikri. ((:

GNSpower link' Alıntı:
Güzel bir fikir valla Gökhan, bundan sonra yapacaklara o şekilde tavsiye ederim. Ha bizimkinin önlemini sağlam aldık ama senin dediğin eşşeği daha da sağlam kazığa bağlama, tuttum bu fikri. ((:

Gördün mü Karadenizli aklını!! Baba tarafı kesin Karadenizli'dir Gökhan'ın. Kesin Anne tarafı Karadenizli'dir o zaman. Kesin bu fikrin bir tarafı Karadenizli..  ;D

Bu arada ledleri içeri salsaydın aydınlatan kısım aşağı bakabilir ve aydınlatma büyük oranda artabilirdi.

GNSpower link' Alıntı:
Daha da acımam ben bu arabaya Ulaş. ((:
acıma valla :) ne de olsa benzincide o sana acımıyo :D

thnxx güzel bir uygulama

REC link' Alıntı:
Gördün mü Karadenizli aklını!! Baba tarafı kesin Karadenizli'dir Gökhan'ın. Kesin Anne tarafı Karadenizli'dir o zaman. Kesin bu fikrin bir tarafı Karadenizli..  ;D

Bu arada ledleri içeri salsaydın aydınlatan kısım aşağı bakabilir ve aydınlatma büyük oranda artabilirdi.

Sevdiğim karadenizli :)

Diğer konuda da haklısın kullanılan ledler tavan ledi sanırım :)

5uvk.jpg

Gece çekimimi de yaptım, açıkçası performansı bana kafi geldi. Plakadan arkadakilere selektör yapacak değilim. ((:

Ynt:

Orta bölüm biraz yetersiz mi kalmis yoksa cekimden kaynakli mi?

Geri