Park aydınlatmalarında led, normal ampul kombinasyonu. (:

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GNSpower
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Park aydınlatmalarında led, normal ampul kombinasyonu. (:

GNSpower link' Alıntı:
5uvk.jpg

Gece çekimimi de yaptım, açıkçası performansı bana kafi geldi. Plakadan arkadakilere selektör yapacak değilim. ((:
hah şimdi oldu polis amcalar rahatça okusun karanlıkta dimi :)

Ynt:

Aydn link' Alıntı:
Orta bölüm biraz yetersiz mi kalmis yoksa cekimden kaynakli mi?

Açılı ve biraz uzaktan çektiğim için öyle görünmüş olabilir, yarın akşam olmadı diğer açılardan da çekerim.

ulas79 link' Alıntı:
hah şimdi oldu polis amcalar rahatça okusun karanlıkta dimi :)

Bana ceza yazacak polise arabamı bir hafta veririm, daha beter ceza olur. Zaten bana yalnızca süratten ceza yazamaz. ((:

Ynt:

Renk uyumsuzlugu yok ama tonlar yakismis.

Ynt:

Aydn link' Alıntı:
Renk uyumsuzlugu yok ama tonlar yakismis.

Göze kötü görünmüyorsa çok iyi o zaman.

GNSpower link' Alıntı:
Bana ceza yazacak polise arabamı bir hafta veririm, daha beter ceza olur. Zaten bana yalnızca süratten ceza yazamaz. ((:
yok zaten süratten yazamazlarda hani araçta yay var zannedebilirler nede olsa sen varsın aracın içinde doğal yay  :D

Güzel olmuş Doğancım. Beyaz ışık daha şık görünüyor. Şu işleri fabrikada yapsalarda bizi uğraştırmasalar. Bende yazın kedi gözlerine led taktım kendi yapımım ama yapım aşamasını resimlemeyi unuttum..

ulas79 link' Alıntı:
yok zaten süratten yazamazlarda hani araçta yay var zannedebilirler nede olsa sen varsın aracın içinde doğal yay  :D

Ohoo, benim ön lip yerleri yalıyor zaten, Ferrari zannedip çevirmiyorlar beni. ((:

GNSpower link' Alıntı:
Ohoo, benim ön lip yerleri yalıyor zaten, Ferrari zannedip çevirmiyorlar beni. ((:
:D :D

Erhan42 link' Alıntı:
Güzel olmuş Doğancım. Beyaz ışık daha şık görünüyor. Şu işleri fabrikada yapsalarda bizi uğraştırmasalar. Bende yazın kedi gözlerine led taktım kendi yapımım ama yapım aşamasını resimlemeyi unuttum..

Sağol Erhancım, valla dediğin gibi şöyle 3 kuruşluk şeyleri orjinaline koysalar bizde sevine sevine kullansak ama yok.

Bu arada kedi gözüne led uygulamanı istersen tersinden sökelim, parçalayalım tekrar birleştirelim ben hepsini fotoğraflayayım. ((:

Geri