B
bahadircakir
Bilgi Girilmemiş
Ynt: Park Lambası
2010 aracım bende bu lamba yanıyor.
2010 aracım bende bu lamba yanıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emeğin için sağolasın.Yalnız burdaki resimlerde gündüz farı var.Park lambası yok.2011 modeldir bunlarbahadircakir link' Alıntı:
Gündüz farı benim bilebildiğim kadarıyla araç otomatik far kontrolündeyken,güneşli ve açık havalarda gündüz farını yakıyor.Biz bu gündüz farını manuel olarak ayarlayamıyoruz.Park lambası ise manuel elle solumuzdaki düğmelerden çevirmeyle yakabildiğimiz ve yandığı benim araçta göstergelerde gözükmeyen bir lamba.bahadircakir link' Alıntı:yani şöyle söyleyim;
siz elle orta konuma getirdiğinizde gündüz farları yanar araçta... eskilerde de gündüz farları bu işaretle belirtilmiş. 2011'ler de bu işaret yok diye biliyorum.
park lambasından kastınız nedir? bende park lambası gündüz farı çünkü.
Bahadır,gündüz farı ile park lambası aynı şey değil.Park lambasını sol tarafındaki düğmelerden ayarlıyorsun.Auto konumuna getirdiğinde ise hava güneşli ise araç bambaşka bir far olan (park lambası değil) gündüz farını yakıyor.Yeni kullanıcıyım ama burdan okuduklarım,kullanma klavuzu ve tespitlerim böyle diyor.Saygılar.bahadircakir link' Alıntı:evet gündüz farı işareti yanarken güçlü yanıyor. ama farla veya kendim onu açarsam güçsüz yanıyor. demek istediğim gündüz farı ile park lambası aynı şey bizim araçlarımızda.