Park Lambası

Ynt: Park Lambası

Ben hala şunu anlayamadım:Astra J'de park lambası yandığının işareti var mı?Gündüz farı sembolünü biliyorum.Auto far kontrolündeyken araç gündüzleri gündüz farını yakıyor ve sembolü ekranda beliriyor.Benim aracım 2010 model ve bende gündüz farı sembolü ve o arka emniyet kemeri sembolleri var.Park lambasının bir sembolü var mı yok mu?

sanalbiri link' Alıntı:
Ben hala şunu anlayamadım:Astra J'de park lambası yandığının işareti var mı?Gündüz farı sembolünü biliyorum.Auto far kontrolündeyken araç gündüzleri gündüz farını yakıyor ve sembolü ekranda beliriyor.Benim aracım 2010 model ve bende gündüz farı sembolü ve o arka emniyet kemeri sembolleri var.Park lambasının bir sembolü var mı yok mu?

park lambasından kastınız yine gündüz farları değil mi? Ben auto dan çıkarıp park moduna alınca kısa far simgesi yanıyor.

bazı arkadaşlar park lambası ile gündüz farının ayrı oldugunu belirtmiş önceki sayfalarda. bana ikisi de aynı geliyor. ayrı bir simge de yok

park lambası zaten yeni nesil araçlarda gündüz farı olarak geçiyor
park lambası eski adı diyebiliriz

Serviste aracımın sol arka park lambası değiştirildi ve kdv dahil 17,78-TL tutmuş.Park lambası için 18-TL biraz pahalı geldi  ??? ama sormayı nuttum çift flamanlımıydı değil miydi? şimdi aklıma geldi  023hm

Geri