Park Lambası

Ynt: Park Lambası

tomacco link' Alıntı:
bende par lambası ve gündüz farını ayrı olarak biliyorum.auto konumundan sağa çekince gündüzler yanıyor.birkez daha sağa çekince kısalar yanıyor.kısaları ve gündüz farını gösteren simgeler ayrı.park lambasını gösteren simge mevcut değil.park ederken kısalara ilave ekstradan lamba yanıyor aynı şeyi auto modunda ışıklarda beklerken direksiyonu sağa ve sola çevirdiğimde kısalardan hariç yanan yaya aydınlatmasıyla aynı olduğu düşüncesindeyim.

aynen öyle geri giderken ikiside aynı anda yanmakta dönüşlerde ise dönüş yönü yanmakta.. ampul olarak aynı yani :)
kısa 3 tip aydınlatmamız var.
V şeklinde olan(gündüz ve park), mercek ve dönüş aydınlatmaları...

arkadaş sağolsun gündüz farı açık iken 2010 model astralarda hangi ışıgın yandıgını gösteren resmi paylaşmış. Akşam olunca 2011 model ve 2012 model araçlarda gündüz farı açık iken yanan gösterge yanmaya başlıyor bizim 2010 araçlarda. yarın resimlerini çekip paylaşacagım forumda.

arkadaşlar bugun fotografını çektim dedigim simgelerin
25112011077.jpg

bu simge kısa farlar açık iken görülen simge

25112011076.jpg

bu simge normal gündüz farları açık iken (kedi gözleri de denilen)  yanıyor.

Bende ikinci resimdeki simge ile kemer uyarısı yok.

dinojasie link' Alıntı:
arkadaşlar bugun fotografını çektim dedigim simgelerin
25112011077.jpg

bu simge kısa farlar açık iken görülen simge

25112011076.jpg

bu simge normal gündüz farları açık iken (kedi gözleri de denilen)  yanıyor.

Benim de emniyet kemeri uyarıları hariç diğer simgeler aynı.
Yalnız, akü sorunu yaşadığımda gündüz ışığı simgesi yerine kısa hüzme simgesi yanıyordu, gündüz ışıkları normal şekilde yanarken. Akü değiştikten sonra düzelmişti. 

bulent_tnt link' Alıntı:
[quote author=Merdo link=topic=2787.msg60551#msg60551 date=1322216076]
Bu emniyet kemeri uyarisi sanirim
Bende YOK :)
Bendede arka emniyet kemeri uyarisi ve guzduz fari uyarisi yok.
[/quote]

Sn bülent denemelik başka bir sağlam akü takıp deneyin bir. Gündüz ışığı simgesi ile ilgili birşey söyledimi servis size?

eketen link' Alıntı:
[quote author=bulent_tnt link=topic=2787.msg60584#msg60584 date=1322223269]
[/quote]

Sn bülent denemelik başka bir sağlam akü takıp deneyin bir. Gündüz ışığı simgesi ile ilgili birşey söyledimi servis size?

Valla servise sormadik acikcasida bilmiyordum simgenin farkli oldugunu ama yeni araclarda boyle oldugu konusulmustu aküden oldugunu sanmiyorum arac sifir cunku.
[/quote]

bulent_tnt link' Alıntı:
[quote author=eketen link=topic=2787.msg60586#msg60586 date=1322223537]
[/quote]

Valla servise sormadik acikcasida bilmiyordum simgenin farkli oldugunu ama yeni araclarda boyle oldugu konusulmustu aküden oldugunu sanmiyorum arac sifir cunku.
[/quote]
[/quote]

Ben de sıfır aldım Daha bir hafta olmadan değişti akü.  Gerçi sizin araç direkt fabrikadan gelir gelmez aldınız yanılmıyorsam Benim aracım bayide beklemiş 3 ay kadar.

eketen link' Alıntı:
[quote author=bulent_tnt link=topic=2787.msg60588#msg60588 date=1322223760]
[quote author=eketen link=topic=2787.msg60586#msg60586 date=1322223537]
[/quote]

[/quote]
[/quote]

Ben de sıfır aldım Daha bir hafta olmadan değişti akü.  Gerçi sizin araç direkt fabrikadan gelir gelmez aldınız yanılmıyorsam Benim aracım bayide beklemiş 3 ay kadar.
[/quote]

Ben benimkini görmek için gitmiştim bayiye, o sırada arabayı yıkıyorlardı, içine bindim şöyle (tabii şarıl şurul salyalarım akıyor) adam dedi ki "aa bagaj kilitli arabayı bir çalıştırır mısınız açılsın". Dedim "Ehehe tabii çalıştırırım, hem göstergeleri de Maserati taklidi yapıp sona dayıyormuş kendini onuda görürüm" Bir heves çevirdim kontağı tıss. Hatta tıss bile yok. Bizm kontak no contact. (: Dedim "Hüleyn, arabada motor mu yok, marş mı yok, akü mü yok, birşey eksik" Baktılar akü bitmiş. Sağolsun adam arabayı farlar açık yıkamış, araba da can çekişerek kurumuş gitmiş durduğu yerde. O yüzden hala biraz kıllanmaktayım bu akü bana bir kazık atabilir mi diye. ((:

Geri