Park Sırasında Direksiyonun Konumu :)

ksk_corsa

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar takıntı gibi birşey oldu bende park ettikten sonra direksiyonu düzleyip bırakmak... Hatta bazen emin olamadım mı araçtan inip bakıyorum teker yan mı değil mi diye :D
3 kollu direksiyondaki "T" şeklini tam yakalamaya çalışıyorum :D obsesif olup çıkıcam böyle giderse...
açıkçası kulaktan dolma eski bir bilgi sonucu bu takıntı oluştu bende... Sizde de var mı benzeri bir durum? :)

DipNot: Kapıları kilitleyip kilitlemedim mi diye de bir takıntı başladı şimdi... Araçtan uzaklaşırken sürekli cebimdeki anahtarın kilit butonuna basar oldum :D

benzer bir durum bende de var aracı stop ettirirken direksıyonun konumunu nasıl bırakmam gerektiği her seferinde aklıma gelir.düz seklinde kalmasında hep yarar var dıye kalmıstır benım aklımda da direksiyonun hidroliğinin sağlığı açısından.

bende tekerleri düz konumda bırakmaya özen gösteririm, tabi yolun durumuna ve eğime göre değişebiliyor... düz olmasına özen gösteririm çünkü denyonun tekinin gelip oraya vurmasını istemem. duruma göre tekeri kaldırımada çeviridğim olur.

bende de özellikle başkasının aracını kullanmışsam kapıları kilitler birde el ile kontrol ederim, ne olur ne olmaz diye. malum; emanet malın canı burnunda olurmuş ;)

o direksiyon ve kilit takıntısı aynen bende de var aynı şekilde bazen inmesemde ileri yada geri yapıp kontrol ediyorum yada inip bakıyorum :)))

Yazıyı okuyunca kendimi ifade eder gibi oldum :D

Kilitlerin kapalı olması bende de takıntı gibi bir şey.

Ama direksiyonun konumu umrumda bile değil. Sadece çok dik yokuşlarda park ettiğimde kaldırıma doğru çevirir bırakırım.

Toplumun kanayan yarasına parmak basmışım meğer haberim yokmuş :D

sadece ben değilmişim:D 3-4 sefer kilit tuşuna bastığım oluyor. birde anahtarı cebime koyunca anahtar yada telefon vs cepte olan şeylerin anahtarın açma tuşuna basmasından tırsıyorum:D
direksiyona pek dikkat etmem, tam yerleştikten sonra pek oynamam direksiyonu ama yokuşlarda tam sona dayamadan 1 tur kadar çevirip kaldırım tarafına dönük bırakıyorum. yokuştan aşağı hareket edip sokağın karşısındaki arabaya kapıdan giren araç gördüm çünkü:D

bende nedense aracı park ederken direksyon konumu aracın görüş alanında ne kadar objektif durduğu.. biri sürekli foto çekecekmiş gibi poz verdieriyorum araca bi nevi:)direksyonu hiç düz bırakmam ama .. ve geneldede aracın frenleri boşaldığında yada ters bi durum olduğunda aracın ne tarafta daha az zarar vererek duracaksa o tarafa ceviririm. kaldırım varsa kaldırıma, yoksa en yakın çarpabileceği yere.. çünkü bi kaç kere elfrenini çekmeyi unutup indim araçtan, döndüğümde yerinde yoktu:D sonra böyle bi huy başladı...

bende nedense aracı park ederken direksyon konumu aracın görüş alanında ne kadar objektif durduğu.. biri sürekli foto çekecekmiş gibi poz verdieriyorum araca bi nevi:)direksyonu hiç düz bırakmam ama .. ve geneldede aracın frenleri boşaldığında yada ters bi durum olduğunda aracın ne tarafta daha az zarar vererek duracaksa o tarafa ceviririm. kaldırım varsa kaldırıma, yoksa en yakın çarpabileceği yere.. çünkü bi kaç kere elfrenini çekmeyi unutup indim araçtan, döndüğümde yerinde yoktu:D sonra böyle bi huy başladı...

İmzadaki foto öyle demiyor ama... :D

Geri