paspas

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan san
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ghostbuster' Alıntı:
kromajlı paspasmı inanmıyorum size :) bence gercekten cok kotu gozukuyor :)
Siyahımsı kromajlı olanlardan kullanıyorum,hiç de kötü gözükmüyo ve temizlemesi falan pratik;ayrıca bu tercih meselesi kişiye göre değişir ... :hıh:

opelin kauçuk paspasını almıştım bursa dan özel opel serwisinden.. orjinal mi bilemem ama 3 yıldır kullanıyorum cok ta memnunum..serwiste satılan orjinal paspaslar baya pahalıydı.. iyi bi mal bulursan boşuna orjinale fazla para verme bence..

ya arkadaşlar bu pas pas kaymasına nasıl bi çözüm var.Benim paspas devamlı kayıyo ve pedalların altına giriyo.arkasında delikleri var ama, delikleri takacak bi yer göremedim arabada :(

halcon_negro' Alıntı:
ya arkadaşlar bu pas pas kaymasına nasıl bi çözüm var.Benim paspas devamlı kayıyo ve pedalların altına giriyo.arkasında delikleri var ama, delikleri takacak bi yer göremedim arabada :(

corsa c lerde tabanda 2 adet pim ile orijinal pas pas ı sabitleyebiliyorsun.ben birisini kırmışım da oradan biliyorum :)

Biz arabayı alırken orjinal kauçuk paspaslarıyla almıştık üstünden 9 yıl geçti halen dewam hiçbirşey olmadı walla. Çok dayanıklı bunlar yaw:D

halcon_negro' Alıntı:

Bauhaus da 3M markalı cırt bantlar var.Arkası kendinden yapışkanlı onu pas pas ına yapıştırdığında,diğer tarafı araç zeminindeki halıya çok sert bir şekilde tutunuyor ve kaymıyor.
Ben kullanıyorum gayette memnunum.

kromajlıları tavsiye ederim temizlenmesi cok kolay

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri