performans buji ?

Çok da elzem değil.60€ var, nereye harcayacağımı şaşırdım dersen al... :)

:) tmm ozmn anlaşılmıştır, saol yardımın için..

:)
BEN TAKTIM YENİ 4 ADET ULTRASONİC BUJİ TAKTIM:) ... ARACIN ÇALIŞMASI DAHA RAHAT OLUYOR ÇEKİŞTE DE FARK ETTİRİYOR TEK TIRNAKLI ANCAK TAKARKEN TAM SIKMAMANIZI ÖNERİYORUM YİVİNİ ALDIMI BIRAKINIZ VE TIRNAKLARINI AÇIP KAPATMAYINIZ YANİ TIRNAKLARDA OYNAMA YAPMAMANIZI TERCİH EDERİM ÇÜNKİ ARACINIZIN MARKA MODEL VE TİPİNE GÖRE ORJİNAL YAPILMIŞ ALMAN BUJİSİDİR... HEMŞERİM DENİZLİDEN GETİRTTİM FİYATI 59 DU YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM ANCAK HİSSETTİRİYOR VERDİĞİN PARAYI...

abi ona bi ara bakayım yaaf :)

NGK nın bujisi
gap aralığı 6
soğuklukda 6 fazla oynanmamış bir sfi de chip,eksoz gibi güzel olur tepkiyi hissedersiniz

tşk ler ama o kod üzerinde bulamadım ngk da haberın olsun bi göreyim nasıl birşeymiş ki

Bence bu performans bujisi Tamamen turbo ve kısmande atmosferik araçalr için daha doğrusu yüklü makinalar için geçerli çünkü ateşlemeyi en iyi hızlı şekilde yapması için,şimdi 80 hp otomobile taksan önceki buji nasıl bir karışım geliyosa onu yokıyorudu performans bujisi de aynı işi görecektir ama yüksek yakıt hava karışımını orjinal buji belki doğru ateşleyemez ama performans bujisi bunu rahatlıkla yapıcaktır işte farkta tamamen burda ortaya çıkacak o yüzden performansı aman aman artıracak bişey değil diye düşünüyorum kendi düşüncelerim bu yönde

ngk nın iridyum serisi.

Geri