performans buji ?

bosh servisinden araç motor numarasını girerek 4 tırnak buji aldım bi fark yok ama 4 tırnak olduğundan daha güzel yakar bence

o zaman denizlili üç kağıtçı... bana üç kat daha uzun ömürlü dedi ve çıktı gönderdi ondada aynı şey yazıyor bak şok olucam şimdi bi arayım bakalım...

okan 4 tırnağın platin olanı aldıysan bide gümüş ve benzeri daha vardı onlar uzun ömürlü ama işlevi aynı diye söylediler sadece uzun gidiyomuş fazla para vermeye gerek yok 4 tırnak olması bana yetiyor boşuna başkalarına kızma ama motor numarasını girerek bilgisayardan baktırt öyle al bosh servisinde hazır programları var numarayı girip uyumlu bujiyi veriyor ben öyle aldım 4 tanesi 30 ytl orjinal bujileride aynı fiyat

abi ne diyosuunuz şimdi krarrsız kaldım bosh servisinden 4 tırnaklımı alıyım ultrasonicmi

ngk nın iridium serisimi napcam karar veremedim kablolarıda değiştirmek gerekirmi ??

alın alın kafanıza göre ben ultrasonic kullanıyorum memnunum karar sizin...

3000km felan kullanılmış ngk irdiyumlar var bende isteyene çok ucuza veriyim :) 7derece soğuk buji 0,6 ya gaplı

arkadaşlar yazılanları okudum bende bujilerimi değiştirecektim inanın karasız kaldım nasıl olacak bende anlamadım

orj. mi?
yoksa prformans mı???

ultrasonic.....

Geri