Performans Lastik Önerileriniz

Cartersbjk

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
www.forzabesiktas.com
215-45-17 ebatında Lastik için hangi markaları tercih ediyorsunuz yada edersiniz?

Lassa İmpetus Sport
Bridgestone Potenza
Kumho Racing
Goodyear
Michelin veya bildiğiniz diğer markalar_?

potenza güzel lastik birde bir mercedeste dunlop un spor bir lastiğini gördüm oda iyi gibi duruyodu ayrıca pirellide sanırım çok çılgın bir kampanya başladı 4 lastik aldığında ilk 5000 kmde lastikte hasar olursa kasko gibi sorusuz sorunsuz sıfırıyla değiştiriyor 5000 le 10,000 arasıda fatura tutarının yarı fiyatına veriyor lastiği bence onada bir bak çok cazip bir teklif bence p zero serisi lastikte yani lastiktir hani

ben marshall v serisi kullanıyorum...çok da memmunum...tavsiye ederim...ancak para sorun değil diyosan arkadaşlar illaki daha iyi bir seçenek sunacaktır

Bridgestone Potenza
bence

bridgestone potenza doğru karar kullandım süper bi lastik

arkadaşlar bende vectra c için 215x55x16 lastik arıyorum.üzerinde bridgestone var.ama tek lastik 245 ytl.dah uygun alabileceğim dört mevsim lastikler nelerdir acaba.bir arkadaş falken lastikten bahsetmişti 4 tanesi 600 ytl imiş ve 10 ay taksitle.ne dersiniz

michelin energiy al arkadaşım tanesi 150 ytl ben kulanyorum cokta memnunum hic bir sorun yaşamadım yol tutuşu falan gayet güzel

Geri