Performans Lastik Önerileriniz

Arkadaş boyutları düşünmeden yazmış sanırım. Tanesi 150 YTL'ye ancak 195/65/15 Michelin alabilir :D ... Ayrıca heryerde yazıyorum, Bridgestone Potenza GIII kullandım, hep arkasında durdum, çok memnun kaldım taa ki lastikleri söküp o manzarayı görene kadar. 1.5 aylık kullanımda çok fazla yıpranmıştı. Yeni aracıma 215/55/16 Lassa Impetus Sport aldım (tanesi 200 YTL ) Potenza için tanesi 280 YTL demişti. Potenzadan soğuduğum için Lassa tercih ettim. Türkiye şartları için Potenza uygun değil bence. Yuvarlak taşlar bile lastiğe saplanmış. Özetle lastiğin kalitesinin yanında fiyatına ve kullanım şartlarına da dikkat etmek lazım.. 1 haftadır kullanıyorum Lassa Impetus Sportları. Sessiz, konforlu yol tutuşu iyi, fiyatı uygun. Bu akşam balans ayarı yapılırken kontrol ettim, hiç taş izi göremedim, yıpranmada yoktu...Tavsiye ederim...

kumho cok atılım yaptı hyundai ve kiaların üzerinde fabrikasyon kumho cıkacak artık güvenilir olmasa hyundai gibi bi firma anlaşma yapmazdı bence
Yanlışınız olmasın kumho değil hankook bu iki markanın üstündeki lastik birde chevroletlerin üstünde de hankook geliyor.

Dunlop aldım SP9000 205.45.17 çokda memnunum walla pişman olmadım:)

lassa impetus sport tavsiye ederim çok iyi yol
tutuş yüksek performans ayrıca jant koruyucu yanağı var

Yaw 150 YTL2ye michelin performans nerde acaba merak ettim sorduklarımın takımı 1700'den başlıyor...

500e aldım 4 tanesini.
Avcıla haramidere sanayi sitesinde michelin fabrikasında.

Ben 2 hafta önce Fulda Carat Progresso yüksek performans lastiği aldım. Deseni de çok güzel. Yol tutuşunu denedim. Eskiden yavaşlayıp girdiğim viraja şimdi 100le girebiliyorum rahatça.

potenza yamurlu havalarda fazla tutunamıyor ben kullanıyurm cunkuu kuru havada bı sorun yok

Geri