Performans Lastik Önerileriniz

Ben 2 hafta önce Fulda Carat Progresso yüksek performans lastiği aldım. Deseni de çok güzel. Yol tutuşunu denedim. Eskiden yavaşlayıp girdiğim viraja şimdi 100le girebiliyorum rahatça.

Buna ilaveten bugün ankaradaki yağmurda 90-100 ile gimat yolundaki virajlara girdim. Hiç sorun hissetmedim. Lastiklerimden memnunum. Zaten bu lastikler özellikle suda kızaklama direncinde en iyi sonuçları vermiş.

continentali üst sınıf lastikleri çok başarılı. mutlaka deneyin.
lastiğe vereceğiniz paradan tasarruf etmeye çalışmayın. canınızla oynamayın.

215-45-17 ebatında Lastik için hangi markaları tercih ediyorsunuz yada edersiniz?

Lassa İmpetus Sport
Bridgestone Potenza
Kumho Racing
Goodyear
Michelin veya bildiğiniz diğer markalar_?
SILVERSTONE FTZ SPORT EVOL 8 kullanıyorum,215 45 17"gayette memnunum,fiyatıda tekini 160.00tl almıştım..

or_s_ftzsevol8_01.jpg

ÖZELLİKLERİ
  • Bilgisayarla dizayn edilmiş 5 aralıklı sırt deseni ile lastik araca sessiz sürüş sağlar.
  • Şık V oluklar ve formüle edilmiş özel kauçuk bileşimi ile lastikler araca yüksek hızlarda direksiyon hakimiyeti ve manevra kabiliyeti sağlar.
  • Lastiğin üzerindeki dikey geniş oluklar yağışlı havalarda aracın kızaklama yapmasını engeller

lassa impetus sport tavsiye ederim çok iyi yol
tutuş yüksek performans ayrıca jant koruyucu yanağı var
Yeni modelide cok kaliteli lassa impetus revo burda bir araba lastigi dergisinde okudum vede arastirdim kalite olarak hani o tanidigimiz bütün kaliteli olan lastiklerle ayni kalitedeimis kislik ta var lassa snoways era her ikisindende cok pozitif bahsediyorlar lastik dergisinde acik söyleyim hem yazlik hem kislik lastikte bir dahaki secimim kesinlikle bu modeller. cok uygun degil fiyatlari ama kalite li kesinlikle..

brigstone potenza derim

ben serviste srmustum stpne yok benm aracta bagajda komp. war ilaçlı hava basıo fln ya öle açıldı konu 300 civarındadır fln dedi

Lastik tamir kiti olarak geçiyor onun ismi;) Dediğim gibi benimkinin fiyatının yüksek olması ara ölçü olduğundan olabilir. Sen yinede bi Continental bayisine sor çünkü en pahalı lastiklerden biridir

Bırakta kullandığım otomobil hakkında bişeyler bileyim:) Donanım farkı olsada o da Corsa D:)

Geri