Performans Lastik Önerileriniz

hiko79 kardeş bu michelin lastikleri yeni mi aldın.fiyat 150 ise gayet uygunmuş.nereden aldın acaba.sanırım türkiyedeki bütün bayilerde fiyat aynıdır .

bridgestone potenza r001 adrenalin
ıslak kuru kesinlikle bir numara.

selamlar.

bence marshall ya da kumho al.cünkü büyük jant ve inbce yanakta mutlaka bi cukura girip lastikte balın yaptırcaksın.bu yüzden biraz daha ucuz ve yanal destekleri saglam lastiklerden alırsan.balın yapınca yenisini alırken için yanmaz diyorum ben

peki bu marshall veya kumho nun performansı nasıl acaba.ucuz etn yahnisi hesabı olmasın.bir arkadaşta falken önermişti ama bu haftasonu samsunda bakacağım artık bir çaresine

peki bu marshall veya kumho nun performansı nasıl acaba.ucuz etn yahnisi hesabı olmasın.bir arkadaşta falken önermişti ama bu haftasonu samsunda bakacağım artık bir çaresine

marshall:good:

arabayı ara ara yarış arabası gibi kullandığımdan continental contiecocontact3ün yol tutuşunu pek beğenmiyorum.arkası çok fena hareketli ve çok kez kontra ihtiyacı duydum(yüksek ya da düşük hız olsun).ıslak+kuruda işimi görcek bi lastiğe ihtiyacım war.özellikle suadiye s, e-5 müdavimlerinden tavsiye bekliyorum.lastik tabanını genişletme hala daha planlarım arasında...

18" maxis kullanıyorum. uzakdoğu ama gayet memnunum. fiyatı çok makul tavsiye ederim

ucuzlardan sa nexen derim cünkü yumusak hamurlu,ama üst klas lastiklerde tabiki pilot sport cok farklı bence.birde tabi lastikte ne aradıgına baglı konfor mu arıyosun yol tutusamı önem veriyosun kabine ses gelmesin yol tutus önemli deilmi diyosun bu faktörleri gözden gecirip sert hamurlu bir lastikmi yoksa yumusak hamurlu bir lastikmi ona karar vermek lazım.benim tercihim yumusak hamurlulardan yana cünkü hem konforlu oluyo iceri ses vermiyo hemde yol tutusu ortalamalrın üstünde oluyo

Son düzenleme:
kumho cok atılım yaptı hyundai ve kiaların üzerinde fabrikasyon kumho cıkacak artık güvenilir olmasa hyundai gibi bi firma anlaşma yapmazdı bence

Geri