Pert aracımı toplamışlar, satıyolar !!

Bu araçlara nasıl biniyorsunuz ya.. Valla biz dizel 1.3 motor arabaya binerken düşünüyoruz. Bunlar km de 1 TL falan yakar herhalde. :) Yürek ister bunlara binmek... Allah kaza bela vermesin tekrar...

Ben sport yazılarımı sökmüştüm,yalnış hatırlamıyorsam bagajımda olmalı eğer kullanırsanız gönderebilirim.

abi benimde sağdaki yazılar düştü banada yollayabilirsin:D, gerçi ethem abinin araç benimkinden daha çok hakediyor ama:)

düşünün içinizde 2.el alan varsa arabalarınızda neler vardır neler benim içinde geçerli aldım bi sorun çıkmadı ama belki benim aracımda pertti yada buyuk hasarları vardı yapıldı neden olmasın her araçta vardır bence.

3-5 fazla verip, tanıdığım bildiğim arabayı alırım...

düşünün içinizde 2.el alan varsa arabalarınızda neler vardır neler benim içinde geçerli aldım bi sorun çıkmadı ama belki benim aracımda pertti yada buyuk hasarları vardı yapıldı neden olmasın her araçta vardır bence.

Mertkan bu imzanın hali ne ? 2544x2100. :)

Küçültsen biraz iyi olacağı kanısındayım

bi önceki aracım vectra b2 sport 2.5 v6 idi. Bundan 7-8 ay önce kaza yaptım ve araç pert oldu. Araç tr deki tek manuel vectra sport tu.. şimdi toplamışlar, satıyolar..nerden anladın diyceksiniz, şöyle ki;

- vites topuzu çatlaktı ve o çatlağı kapatmak için yuvarlak yapışkan bayrak vardı, çok ufak, onu gördüm..
- araç 133.000 km deydi kaza yaptığımda, şimdi 135.000 de..
- ön tampon i500 dü, onu alıp satmıştım, arkada herhangi bi hasar yoktu, o yüzden irmscher bagaj üstü spoiler ve ekler duruyo..
- arkasında hiç bi yazı yoktu, sadece logo vardı..
- en önemli kanıtta aracın manuel oluşu..

bide bi kaç parça boya var demiş yaa, sağ taraf iki kapı değişti bi kere en başta.. Neyse, işte link:
http://www.sahibinden.com/135000_de_super_manuel_2_5_sport_vectra-38wqqaxqq19358808wqqpxqqdisplayitem

vallaha iyi uyardiniz milleti tebrikler... Millet iki araci birleştirip satiyor bazen expertiz bile anlamio.... Sektör oldu bu

Ben sport yazılarımı sökmüştüm,yalnış hatırlamıyorsam bagajımda olmalı eğer kullanırsanız gönderebilirim.

gönderebilirseniz gerçekten çok sevinirim, sport yazıları hoşuma gidiyor.benim araçta sporta döndü :) yazılarda olursa süper olur.
teşekkürler.

Son düzenleme:
3-5 fazla verip, tanıdığım bildiğim arabayı alırım...

kesinlikle katılıyorum ......

Ankara'da bu iş resmen yeni bir sektör halinde.. Bu işten o kadar çok ekmek yiyen varki inanamazsınız.. Hatta İstanbul'daki selden sonra Ankara'ya onlarca araç geldi toplanmak üzere.. 2 Tanesini çok yakından tanıyorum,toplanırken ve sonrasında yanındaydım,gerçi benimkilerin kaportalarında sorun yoktu.. Ancak şöyle bir durum var.. Benim bildiklerim toplanırken inanılmaz özenli toplanıyor, hiç bir masraftan kaçılmadan herşeyi değişiyor.. Aracı gerçekten eski haline döndürüyorlar ancak yine de vicdan işte. Saterken bu araç pertten toplanmış demeleri lazım kesinlikle.. Ben büyük konuşmayayımda arabam olmasın yine de pertten toplanmış bir araca binmem..

benimde 2008 senesinde kaza yaparak sigorta tarafından pert olan gilera runner vxr 200 motosikletim vardı, sıfırı 9000tl iken 11000tl masraf çıkmıştı motorda, daha sonradan sahibinden de kazasız olarak gördüm halbuki şasesi yamulmuştu, bana artık çok normal geliyor bunlarla karşılaşmak..

Geri