Pert aracımı toplamışlar, satıyolar !!

keske niyetlenen biri varsa haberi olsa tmm araba toplanmis güzel olmus falan ama yazik o kadar para vermesin bari opelim.net e üyelik bu yüzden güzel bisey takip böle olaylardan haberi oluyo bari .

Adamların gözünü para hırsı bürümüş resmen.1 arabadan 2 araba kadar kar etmeye çalışıyor göründüğü kadarıyla.

şaşırmayın olagan şeyler :)))

kadet var satılık benim ark patladı tekirdağda şimdi satılık full orjinal diye sahibinden de :))

hee araç orjinal valla gidip birlikte ön kestirdik giydirdik arabaya orjinal opel önüydü :))

burda bi kasko experi abimizde kendine bu şekil araçları alyıyo yaz başında tam hatırlamıyorum ama 2007 ya da 2008 model bi carrera 4s ama resmen U şekline gelmişti araba 80.000tl ye alıp bursa beşyolda toplatıp yazın binip yaz sonu 112.000euro ya sattı aynı zamanda bi mini cooperi ve hanımının bindigi o da alt takım şaseler komple hasarlı ve airbagları patlak olarak aldı topladı hala biniyo şuan da daha görmedim ama istanbuldan sel hasarlı bi nissan 350z almış onunla ugraşıyormuş sanırım tabi bunun yanında corsa 206 307 gibi normal araçları da sürekli bu şekilde yaptırıp satıyolar
ben porsche yi incelerken sormuştum bu araçların pert kaydı bildigim kadarıyla silinmiyor yani toplatsan bile bir daha kasko yaptırmak için 2 katı paralar isteniyo ve alıcı hiçmi araştırmaz pert kayıtlı arabayı nasıl rahat satıyorsun diye sormuştum megerse kaskoyu hiç devreye sokmadan begendigi arabaları kendi parasıyla pert bedeline alıp toplatıyormuş yani aracın hiç pert kayıdı olmuyo kasko firmaları tarafından..

Bunları okuduktan sonra bırakın temiz kazasız olduğunu bildiğim 10 senedir kullandığımız astrayı 0 aldığımız doblodan bile şüpelenmeye başladım :D

0 araçlarda da boya olabiliyor bizim arkadaş 0 corsa d aldı kayseri opel'den 1 hafta geçti cocuk yıkatmaya götürmüş yıkamacı "abi hayırlı olsun 0'mı yalnız ön kaputta boya var gibi" demiş bizimkide hemen baktırmaya götürseki 0 arabanın corsanın ön kaput boyalı geri iade etti aracı servise hemen onuda tekrar 0 diye satmışlardır geçende o arabayı bizim evin yakınında gördüm ön sileceğine "bu aracın ön kaputu boyalıdır" yazılı bir kagıt koyacaktm vazgectm.

NOT: BAZI ARKADAŞLAR ARAYIP BU ARACIN PERTTEN ÇIKMA OLDUĞUNU SÖYLÜYORLAR. BU ARAÇ SAĞ TARAFTAN KAZALI İDİ VE BU YÜZDEN ÇEKME BELGELİ İDİ. SAĞ TARAFTAN BAŞKA DARBESİ YOKTUR ŞASE VE MOTORUNDA EN UFAK BİR SORUN YOKTUR. SAÇMA SAPAN MESAJ YAZAN ARKADAŞLARA DUYURULUR

adamı kızdırmıssınız nası bunalttınız:D

güzel toplamışlar :)

NOT: BAZI ARKADAŞLAR ARAYIP BU ARACIN PERTTEN ÇIKMA OLDUĞUNU SÖYLÜYORLAR. BU ARAÇ SAĞ TARAFTAN KAZALI İDİ VE BU YÜZDEN ÇEKME BELGELİ İDİ. SAĞ TARAFTAN BAŞKA DARBESİ YOKTUR ŞASE VE MOTORUNDA EN UFAK BİR SORUN YOKTUR. SAÇMA SAPAN MESAJ YAZAN ARKADAŞLARA DUYURULUR

adamı kızdırmıssınız nası bunalttınız:D

Hahahahahh :D
Hah şöyle pertçi mesuuuuuuttt, yola gel bakalım :kop:

gercektende hemen de notu ilave etmiş ama kazalı bile hos duruyor :):)
vectradan inip astraya binmek sıkıcı olur ama turbo nasıl olur bilemem :):)

Geri