Pert aracımı toplamışlar, satıyolar !!

benimde vectra pert olmuştu ama şimdi biri biniyodur kesin,acaba bu araba nerede durumunu fln nsl öğrenebiliriz?

Senin araçta gene öyle çok bi hasar yokmuş.Yakın bi arkadaşımda skoda octavia vardı 2008 araçla önce bariyerlere çarptık sonra 3 takla attık aracı toplamadan pelt halde sattık 106 aldık 1 sene falan onu kullandı tekrar octavia almak istedi araştırırken karşımıza o araç geldi ve altta bilgilerde "aracın kaputunda ve kapılarında çizikten dolayı boya vardır sorunsuzdur yazıyordu" gerçekten bu millete yazık biz adama o aracı pelt halde verdik verdiğimiz fiyatın 2,5 katına aracı satıyor hemde pelt aracı kazasız diye yazıyor hiçbişey demiyorum allahlarından bulsunlar..

Senin araçta gene öyle çok bi hasar yokmuş.Yakın bi arkadaşımda skoda octavia vardı 2008 araçla önce bariyerlere çarptık sonra 3 takla attık aracı toplamadan pelt halde sattık 106 aldık 1 sene falan onu kullandı tekrar octavia almak istedi araştırırken karşımıza o araç geldi ve altta bilgilerde "aracın kaputunda ve kapılarında çizikten dolayı boya vardır sorunsuzdur yazıyordu" gerçekten bu millete yazık biz adama o aracı pelt halde verdik verdiğimiz fiyatın 2,5 katına aracı satıyor hemde pelt aracı kazasız diye yazıyor hiçbişey demiyorum allahlarından bulsunlar..
aynen dürüstlük yok insanlarımızda malesef

Fatihcim :) Bu ilk değil gerçekten arkadaşların dedikleri gibi ankarada gerçekten bu iş sektör olmuş durumda.Benimde eski vectram ankarada..Benim aracımada yaklaşık 14.000 tl masraf çıkmıştı.Ama arabada gözle görülür birşey yoktu fakat alt takım şanzıman karter dağılmış bütün masrafı bunlar yapıyor birde şase eğrilmiş ve ön cam yerinden çıkmıştı bu sebeple.Kaldırıma vurdugum bir jantım direk kırılmış diğerleri ise çok kötü ezilmişti ama sonrasında arkdaşım aradı ve aracımı ankarada gördüğünü söyledi adam herşeyiyle aynı biniyormuş o janta kadar tamir etmişler :) Bence madem yakalamışsın arayıp biraz uğraş fatih :)

diğer ilanında aracın ne işlemler gördüğünü felan yazmış bunda yazmamış belki orjinaliyle değişmiştir bilemem artık orasınıda.. :D gerçekten bu iş bi sektör halini aldı Türkiye'de şaşırmamak lazım :S

Fatihcim :) Bu ilk değil gerçekten arkadaşların dedikleri gibi ankarada gerçekten bu iş sektör olmuş durumda.Benimde eski vectram ankarada..Benim aracımada yaklaşık 14.000 tl masraf çıkmıştı.Ama arabada gözle görülür birşey yoktu fakat alt takım şanzıman karter dağılmış bütün masrafı bunlar yapıyor birde şase eğrilmiş ve ön cam yerinden çıkmıştı bu sebeple.Kaldırıma vurdugum bir jantım direk kırılmış diğerleri ise çok kötü ezilmişti ama sonrasında arkdaşım aradı ve aracımı ankarada gördüğünü söyledi adam herşeyiyle aynı biniyormuş o janta kadar tamir etmişler :) Bence madem yakalamışsın arayıp biraz uğraş fatih :)

Aynı hasarlar bende de vardı kardeşim. Evet angara da araba piyasasında herkes cin olmuş, adam çarpıyo :)

Fatih merhaba Gökhan ben senin aracın tamponunu almıştım.Ben irtibat kurup arka tampon ekini alayım bari bu arkadaştan:D
İşin espirisi ama hafta içi ilanı bende gördüm içimede kurt düştü hatta numaranı bulsaydım alo diyecektim tüm bilgilerimi kaybettim mobile azizliği.Artık ikinci el otomobil almak tamamen kumar oldu.En iyisi tanıdığın bildiğin birinden alabilmek.Bide sağlam fiyat yazmışlar.

Merhaba gökhan abi ! Ben o ekleri ve irmscher egzozu da alıcaktım ama fırsat olmadı. Egzozu ayrı satmışlar zaten, başka bişey var. Seninki ne alemde.. :)

diğer ilanında aracın ne işlemler gördüğünü felan yazmış bunda yazmamış belki orjinaliyle değişmiştir bilemem artık orasınıda.. :D gerçekten bu iş bi sektör halini aldı Türkiye'de şaşırmamak lazım :S

Ya onu bırak, fiyata baksana ! Eşşek herif, sanki aile arabası satıyo :mad:Aracı alsın alsın 6,5-7.000 TL ye alsın, 11 bilemedin 12' ye toplamıştır. Ama istediği paraya bak, adam gibi fiyat yazsın, fiyatın düşük olduğunu gören ve sebebini soran adamlara da ne olduğunu anlatsın !

Zaten vectra cdx ve sportlarda şanzıman ve karter giderse piyasa koşullarında araç perte ayrılıyor tabi çıkma parça ile aracınızı toplatırsanız orası ayrı.

bende vectra 2001 comford 1.6 opeli uygun fiyatlı deyip almaya kalktım.deneme sürüşünde direksiyon düz tuttuğunda araç doğru gitmiyordu rot balans ayarı yaparım düzelir diye düşündüm bide internette araç 2004 model olmasına rağmen 2008 ruhsat yenilenmişti neyse gittik bankaya kredi çekecem banka demezmi bu araba pert buna kredi çıkmaz dedim nasıl anladınız sistemden baktık araç ankara plakalı iken pert olmuş yapılmış 2008 de 34 plakaya geçmiş.ilk defa bankanın kredi çıkarmamasına sevinmiştim aracı almaktan vazgeçtim.

Geri