Pert Corsa

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan jacktech
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

jacktech

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar merhaba. Dün bir kaza yaptım. Büyük ihtimalle çok sevdiğim aracım pert olacak. Araç Corsa 1.2 Twınport Njoy 2005 Spor paketli siyah renk. Bu aracın ikinci el piyasası kaça gider. Kasko şirketi bana ne kadar verir? Kako şirketi Garanti Eureko. Poliçede araç değeri 19450 yazıyor. Bilgisi olan arkadaşların cevaplarını bekliyorum.

benim bilgim yok ama tecrübesi olan arkadaşlar bilgi verir umarım.. çok geçmiş olsun

internetten arabanın aynısının ortalama degerini araştır.araba.com sahibinden.com bunlara bak o ortalamada bişey veriyolar.
bizim eski araba pert oldugunda aynen piyasında bir para almıstık kasko degerinde yazanı degil.

bu arada bende 1 hafta önce kasko yaptırdım.. araç değerim 18.000 tl gözüküyodu.. pert olma durumunda size bu parayı vermiycekler sonuçta araç piyasa değerini vericekler dedi kadın.. isterseniz 16.500 gösterelim falan demişti.. yani 19.450 vermiycekleri kesin heralde

arabanın ılk alıs hakkı sana aiı dıe bılıyorum gerı alabılırsın eskı corsanı

Arkadaşlar merhaba. Dün bir kaza yaptım. Büyük ihtimalle çok sevdiğim aracım pert olacak. Araç Corsa 1.2 Twınport Njoy 2005 Spor paketli siyah renk. Bu aracın ikinci el piyasası kaça gider. Kasko şirketi bana ne kadar verir? Kako şirketi Garanti Eureko. Poliçede araç değeri 19450 yazıyor. Bilgisi olan arkadaşların cevaplarını bekliyorum.

uye arsıvı bolumunden uye tanıtımını yapmanız gerekıyor

gecmıs olsun

kasko değerine bakın netten o parayı alırsınız..

bu arada bülent bey'in mesajını dikkate alıp kendinizi üye arşivine tanıtmanız gerekiyor..

kasko değerine bakın netten o parayı alırsınız..

bu arada bülent bey'in mesajını dikkate alıp kendinizi üye arşivine tanıtmanız gerekiyor..

vermiyorlar kasko değerini 3/4 perte sahit oldum kasko piyasası neyse arabanın arastırıp ortalama bi değer biçip ödülor kasko bedeli hikaye anlayacağınız bi daha ki kaskomu düsük göstermeyi düsünüyorum madem yazanı alamayacam niye yüksek değerden prim ödeyeyim ki

geçmiş olsun.bu kasko şirketleri bizi kandırıyor galiba.hem araç kaskosunu yaparken yüksek değerden yapıp öderken de en düşük değeri baz alıyorlar.bir nevi neyse söylemeyeyim şimdi ağır kaçar.

üye arşivi bölümünde kendinizi tanıtmanız gerekiyor...

Geri