adi ustunde koç
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
araç yaşini doldurmadiysa sifir bedeline yakin alirsin ama bir yaşini geçtiyse ikinci el fiyat bedelini alirsin geçmiş olsun.arkadaşlar merhaba. Dün bir kaza yaptım. Büyük ihtimalle çok sevdiğim aracım pert olacak. Araç corsa 1.2 twınport njoy 2005 spor paketli siyah renk. Bu aracın ikinci el piyasası kaça gider. Kasko şirketi bana ne kadar verir? Kako şirketi garanti eureko. Poliçede araç değeri 19450 yazıyor. Bilgisi olan arkadaşların cevaplarını bekliyorum.
geçmiş olsun.. foto yok mu??
Poliçede aksine bir hüküm yoksa kasko poliçesinde belirtilen rakamın ödenmesi gerekir. Eksik ödeme teklif ederlerse mahkemeye gideceğinizi belirtin. Siz prim öderken belirlenen fiyat üzerinden ödeme yaptığınıza göre belirlenen fiyat ödenmelidir. Çünkü ortada yapılan bir anlaşma var. Arkadaşımın arabası çalınmıştı. Sigorta şirketinin yaptığı ödene aracın piyasa değerinden fazla idi. Arkadaşım arabayı çalan hırsıza sevincinden ne dualar etmişti.