Pert Corsa

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan jacktech
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
geçmiş olsun merak etmeyin sizi memnun edecek bir rakamı alırsınız kaskodan...

kasko değerinin önemi var arkadaşlar ama takdir edersiniz ki 15 milyarlık arabaya 25 milyar üzerinden kasko yapıp sonra kasıtlı pert edecek vatandaşlar olacağı için şirketler böyle bişeyi göze almazlar....

Poliçede aksine bir hüküm yoksa kasko poliçesinde belirtilen rakamın ödenmesi gerekir. Eksik ödeme teklif ederlerse mahkemeye gideceğinizi belirtin. Siz prim öderken belirlenen fiyat üzerinden ödeme yaptığınıza göre belirlenen fiyat ödenmelidir. Çünkü ortada yapılan bir anlaşma var. Arkadaşımın arabası çalınmıştı. Sigorta şirketinin yaptığı ödene aracın piyasa değerinden fazla idi. Arkadaşım arabayı çalan hırsıza sevincinden ne dualar etmişti.

arkadaşlar merhaba. Dün bir kaza yaptım. Büyük ihtimalle çok sevdiğim aracım pert olacak. Araç corsa 1.2 twınport njoy 2005 spor paketli siyah renk. Bu aracın ikinci el piyasası kaça gider. Kasko şirketi bana ne kadar verir? Kako şirketi garanti eureko. Poliçede araç değeri 19450 yazıyor. Bilgisi olan arkadaşların cevaplarını bekliyorum.
araç yaşini doldurmadiysa sifir bedeline yakin alirsin ama bir yaşini geçtiyse ikinci el fiyat bedelini alirsin geçmiş olsun.

Poliçede aksine bir hüküm yoksa kasko poliçesinde belirtilen rakamın ödenmesi gerekir. Eksik ödeme teklif ederlerse mahkemeye gideceğinizi belirtin. Siz prim öderken belirlenen fiyat üzerinden ödeme yaptığınıza göre belirlenen fiyat ödenmelidir. Çünkü ortada yapılan bir anlaşma var. Arkadaşımın arabası çalınmıştı. Sigorta şirketinin yaptığı ödene aracın piyasa değerinden fazla idi. Arkadaşım arabayı çalan hırsıza sevincinden ne dualar etmişti.

Üstadım verdiğin bilgiler için sağol. Aracımın kasko değeri 19450 yazıyor poliçede. Dolayısıyla kasko şirketinin bana o fiyatı vermesi mi gerekir. Ama bu fiyat piyasanın çok üstünde herhalde kabul etmezler. Eğer poliçede yazan fiyatı vermek zorunda iseler gerekirse tüketici ve ticari mahkemelere başvururum.

Geçmiş olsun dileklerini belirten herkese teşekkürler...

bencede kasko degerını ısteyın laf olsun dıyemı yazmışlar onu oraya

aracın kasko değerinin belki yüzde 70 80 ini alcaksınz.. piyasa değerinin ise belki yüzde 90 dan fazlasını hatta piyasa dğerinden bile fazla rakam olabilir.. ve bunu kasko poliçenize ödediğiniz 1 milyar civarı bi paraya karşılık.. daha ne istiyosunuz? bencce fazlası kötü niyete girer çok kurcalamamak lazım.. adam gibi paranızı öderlerse allah bereket versin diyip geçin gidin... bizim meganda pert oldu galiba yarın belli olcak kasko değeri 40 milyarmış heralde 30-32 milyar civarı bi para vercekler bu durumda arabanın piyasaa değeri 27 milyar falanmış babamın dediği.. yani kasko fazla bile para vermiş olcak bize.. yani benim düşüncem bu yanlış anlamayın

Geri