plaka değiştirme??

söyle bir örnek wereyim aracı alırken 49 plakaydı 54 e çewirdik we çewirmeme ile çewirme işlemleri arasında 30 TL fark oldu ama zaten satış işlemlerinden dolayı ruhsat yaprakları değişecekti şimdi size ne kadar tutar bi yorumda bulunamayacağım ama bir takipçiyi arayıp sorarsanız bence daha doğru bir karar olur ... :)

Profiliniz küçük olmuş, isterseniz biraz daha büyütün. ;)

ben aracı ankaradan aldım. ikamet im adana. masraf olmasın dedim plakayı değiştirmeyelim.noter de işi bitirelim dedim. 06 plaka da hoşuma gitti. aldıktan sonra adanaya geldim sigortasını yaptırmak için sigortacıya gittim, o da ne adana plaka sigortası 170 tl. ankara plaka 230 tl. :( haydaaaa dedim değiştiremezmiyiz bu plakayı geri? sigortacı bu sene yapalım seneye sigortan dolmadan 1 ay önce filan gel ankara plakayı adana plakaya çevirriz dedi.

bu plaka işinde en önemli olan sigorta ve kasko fiyatları bir aracı alırken üzerindeki plaka ve değişeceği plaka ile sigorta kasko hesaplatın ben plaka değişikliğini acı bir şekilde öğrendim malesef kaskoda abartısız 1000 tl fark cıkıyor en ucuz olan yer ise denizli cıkıyor
firmalar her yeri ayrı ayrı değer vermişler nufusa kaza oranına terör olaylarına göre felan
öyleki denizli ile astra g'ye 700 tl cıkıyorken aynı araca hakkari plakası ile 2240 tl kasko fiyat cıkıyor plaka değişiminde bu konuya dikkat edin

arcıma SE plaka istemiştim o zaman verilmiyordu kalmıştı. şimdi ilçe veriyor ve ciddi şekilde araştırdım.
önce aracı plakayı veren ilçede birinin üstüne geçirecekmişim. o kişi devralırken plaka değişikliği isteyecek. sonra ben geri üstüme alıcam zaten uşak plaka olacağı için plaka değişikliği istemiycem. iki defa ruhsat değişecekmiş. toplamda maliyeti 400 TL.
bu arada benim araçta rehin olduğu için bankanın devire müsade eden yazı vermesi lazım. bunu zaten hallettim ama kolay değil aslında bende ki kolaylık bankanın hukuk servisinde arkadaşımın çalışıyor olması:)

benım plaka ve arabadan dolayı 2 ayda 6 7 defa aacım durduruldu.hemde rutın kontrol falan yokken.aabam sımsıyah camla koyu fılmlı ve plakada 42 BEY durduran polısın sordugu ılk sey ne ıs yapıyon sen oluyo.ogretmenım dıyorum ınanmıyorlar.hatta bı tnesı dalga gecmıstı benle ogretmen ayagına karanlık bıseyler cevımeyesın dıye:)))

Geri