Plakalik Iptali Yardim

burebista

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
plakalık ipatali nasıl nerde yapılır bana kaça patlar. çift taraflı bantlamı yoksa deldirme mi hangisini tavsiye edersiniz.

önce plakayı çıkar sonra plakalığı çıkar ondan sonra plakadaki siyah çerçewe şeklindeki çizgileri tinerle sil (istersen kestirebilirsinde o bölümü ama ben tawsiye etmiyorum) ondan sonrada plakanın altını tinerle güzelce sil ondan sonrada ister çifttaraflı bant ister silikon(ikisinide kullanmanı tawsiye ederim daha sağlıklı olur)plakayı sabitle we kuruyana kadar kağıt bentla üstünden destekle...hee bu arada delmenide tawsiye etmem..bu dediklerimin hepsini kendin yapabilirsin tabi mazemeleri aldıktan sonra hadi sana kolay gelsin....;)

önce plakayı çıkar sonra plakalığı çıkar ondan sonra plakadaki siyah çerçewe şeklindeki çizgileri tinerle sil (istersen kestirebilirsinde o bölümü ama ben tawsiye etmiyorum) ondan sonrada plakanın altını tinerle güzelce sil ondan sonrada ister çifttaraflı bant ister silikon(ikisinide kullanmanı tawsiye ederim daha sağlıklı olur)plakayı sabitle we kuruyana kadar kağıt bentla üstünden destekle...hee bu arada delmenide tawsiye etmem..bu dediklerimin hepsini kendin yapabilirsin tabi mazemeleri aldıktan sonra hadi sana kolay gelsin....;)

söylenecek bir şey kalmamış:)

Bu konuyla ilgili hiç yoksa 10 tane başlık vardır herhalde...

ads305z2yy.jpg

şöyle bişey yapılsa sağlam olurmu

Bence yeterli bir uygulama olur. Bu arada hazır plakaları sökmüşken, selülozik tiner ile kenardaki siyah cerçeveyi silmeni öneririm , daha estet,k görünüyor.Ama sakın sentetik tiner alma , boşa uğraşırsın :)

Çift taraflı bant kullanabilirsin ve imkanın varsa app plaka yaptır ... :good:

olmaz öyle üst üste her çift taraflıda olmaz yağmuru arabayı yıkatması var düşürürsün.

yapı marketlerde 3M SCOTCH gibi markaların çift taraflıları var biraz etli kalın bantlar ve 15-20 kg ağırlığı taşıyabiliyorlar onlardan al.

Geri