plastik aksam temizliği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokibey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
vazelin kullan ben öyle yapıyorum. diğer forum sitelerinde çok araştırdım yazın öyle yazıyordu. bende de 2000 astra cd var. pasta cila yaparken plastik aksama da değdirdim pastayı beyaz beyaz leke oldu. temmuz ayında vazelin sürdüm alt marşpiyele kapı çıtalarına çok güzel oldu. şu an tekrar istiyor haftasonu tekrar vazelin sürecem baya idare ediyor temmuzdan beri ilk defa sürmüş olacak haftasonu

vazelin de ilaç gibi maşallah her derde deva.bi köşede biraz olacaktı bi sürttürüym bakalım arabaya :D

sürttürün bakalım arabaya iyi gelir merak etmeyin.

tedavi şu şekilde yüzde yüz kesin çözüm

kısa vadeli isterseniz yukarı tavsiye edilenler.

orta vadeli isterseniz meguiars trim detailer

uzun vadeli isterseniz diş fırcasıyla derinlemesine temizlik ardından fön yada sıcak hava tabancasıyla ısıl uygulama en son yine meguiars trim detailer.

ayakkabı boyası gibi olan çok güzel zamanında kullandım ama ömrü kısa yıkamada dökülüyor plastik alacalı duruyor.

beyaza boyatınca aracın orjinal görüntüsünü acayip bozuyor

hatırladıgım kadarıyla recep abide trim detailer kullanıyor işte size sonucu gösteren fotolar:
http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=57666&highlight=rcp

Son düzenleme:
şuan için boya yapilana kadar vazelin sonrasinda zaten böyle bir sıkıntım olmayacak :)
bilgiler için teşekkür ederim

Son düzenleme:
merak ediyorsaniz nasil duracagini imzamdaki benim araca bakin kararinizi verin eski arabada siyahti o parcalar pasta yaparken plastik aksama sürüldügünde beyazliyordu beni deli ediyordu ama simdi hicbir sorun yok bence cokta SIK duruyor

bi arkadaşın aracıda aynen böyleydi burdakilerin çogunu denedik ilk kullanımda rengi koyulaşıyor orginal gibi oluyor bi süre sonra üzerine toz yapışıyor bazılarında tekrar yıkayınca bir süre sonra yine aynı oluyor o boyattı çokto hoş oldu gövde rengine boyatın siyaha boyayınca çok koyu oluyo ve siritıyor araçda

yok zaten kesinlikle siyaha boyatmam.
şuan için sadece idarelik vazelin kullanacağım.
sonrasında araç rengine boyanacak kısmetse

sonucunu ben söyleyeyim vazelin kullanıyorum ilk defa temmuz ayında kullandım hala rengini koruyor plastik aksamları havalar iyi olsun tekrar kullanabilirim şimdilik gerek yok gibi görünüyor

Geri