power box yapıldı

GALERİCİ

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
bugun aracıma power box baglattım arabanın gucunu baya arttı gazı dipleyince koltuga yapıstırıyor baya iyi oldu yanı herkeze tavsiye ederim

Son düzenleme:
450 ytlye yapıldı suan 109 hp 247nm torg oldu ve bugune kadar neden yaptırmamısım dedim kendi kendime! orjinal alman malı ve arkasında ayar yeri var mesela drag vb gibi yarısa girdigin zaman ayarını yarım saatligine yukseltebiliyorsun motoru baya guclendiriyor 109 hp 247 nm torgtan yukarı yani ama yarım saatten fazla kullanamazsın tekrar eski ayarına geri getirmen gerekiyor bir zarar vermemesi icin aractaki tum hantallık kalktı silkeleme falan olmuyor kalkıslarda cok seri bir hale geldi eski halıyle yeni halinin arasında ucurumlar var
akıllara zarar birsey millet neler buluyor.....
unutmadan normal kullanımlarda %5 ve%8 arasında yakıttan tasarruf saglıyor

Son düzenleme:
bu power box neydi arkadaşlar?

bende istiom chip veya bundan ama araştırınca işin ilginç yanları ortaya çıkıyor...powerbox kullanıcıları gerçekten gücün arttığını söylüyor...ancak birde kara duman çıkartmaya başlıyormuş araba çok...onu söylüyorlar...

bi de bu Rail sensörüne takılandan mı bu arkadaşın taktırdığı?

tezcan duble siparişte indirim alırız dostumm :)

aynen oyle rail sensorune takılıyor. çalışma prensıbı mazot pompasını bozuyormuş sanırım. ve bu 1.3 cdti larda bu sorun mılyarı aşan bir maliyet getiriyor. arkadaki o yarım saatlık dedıgınız tuşları açıp deneseydiniz birde. bakardınız fayda varmı yokmu diye. bende denemelik yaptım. ahım şahım bişey goremedim hemen söktüm. taktığınız marka da CR Powerbox sanırım. birde dyno ya girmeden inanmayın o verilere.

aynen oyle rail sensorune takılıyor. çalışma prensıbı mazot pompasını bozuyormuş sanırım. ve bu 1.3 cdti larda bu sorun mılyarı aşan bir maliyet getiriyor. arkadaki o yarım saatlık dedıgınız tuşları açıp deneseydiniz birde. bakardınız fayda varmı yokmu diye. bende denemelik yaptım. ahım şahım bişey goremedim hemen söktüm. taktığınız marka da CR Powerbox sanırım. birde dyno ya girmeden inanmayın o verilere.

bi sitede mehmet usta güç verdiğini söylemiş...ancak chiple arasında fark var tabi...kullananlar hiç arıza belirtmemiş...ancak tek sıkıntı siyah duman diyorlar...bi de bunlar hep dizeller için mi yaw:(

Geri