power box yapıldı

aracınız chip istenilen duruma getirebilir.
yani 125 de 150 yapılır
ama duman atmasın köt mazotu göz önüne alınarak belirli güçlerden yüksegine orjinal halde kimse yapmaz yapmak istemez.
misal 110 beygir yapılırdı dumanda atmazdı
bu arada servisler o arabaya chip yapıldıgını anlayamazlar siz söylemezseniz...
anlaşılır bir şey degildir...
ama box u görürse işte o zaman iptal olur garanti.
bence servise giderken cıkartın boxu;)

güle güle kullanın önemli olan memnun olmanız

CR POWERBOX Aracın yakıt basınç sensörü (RAİL) soketi arasına yerleştirilir. Bu sayede yakıt basıncını arttırır. Takıldğı araçlara ortalama " güç /22 % 38 TORK ve %8,5 yakıt tasarufu sağlar.powerbox-pro ise,yakıt ekonomisinin yanında standart modele göre daha çok güç üretir.Alüminyum gövdeye sahip ve yakıt basınç ayarı direnç şalterlidir. POWERBOX dört farklı dizel motor tipi için üretilmiştir. Montajı ve sökülmesi yaklaşık 20 dk sürer. CR POWERBOX Elektronik kontrol ünitesinin dışından uygulanır. Bu açıdan araca yada diğer elektronik aksamalara zarar verme ihtimali yoktur. Garanti şartlarını zorlamaz. Büyük avantajları olan performans malzemesidir. Ürün % 100 Alman malıdır. Ürünlerimiz 2 yıl üretici firma garantisi altındadır. merak edenler icin ögrendim arkadasımla irtibata gectim urun bunları saglıyor arkadaslar....

Son düzenleme:
aracınız chip istenilen duruma getirebilir.
yani 125 de 150 yapılır
ama duman atmasın köt mazotu göz önüne alınarak belirli güçlerden yüksegine orjinal halde kimse yapmaz yapmak istemez.
misal 110 beygir yapılırdı dumanda atmazdı
bu arada servisler o arabaya chip yapıldıgını anlayamazlar siz söylemezseniz...
anlaşılır bir şey degildir...
ama box u görürse işte o zaman iptal olur garanti.
bence servise giderken cıkartın boxu;)

güle güle kullanın önemli olan memnun olmanız

ben bu sabah servise gittim zaten herhangibi ibir sorun olmadıgı soylediler hatta test ettiler cok iyi olmus hantallık gitmiş aracından dediler garantiyi etkilemeteceginide belirtiler

şimdi burda Türkçemizin anlatım bozuklugu var
söyleki;
yakıt tasarrufunu söyle saglar.
100 km ile eskiden misal 20 litre yerine 18 litre yakarsınız
ama maximum bir degerdir bence gercek bile degildir(chipte dahil)

ama öyle bi anlatılıyorki
sanki hem gücü arttırıp hemde yakıt tasarrufu varmış gibi yanlış;

ne kadar güc o kadar yakıttır;)
şuanda maximum 200 kuruş yakıyorsanız
bu modülden sonra 230-250 kurus yakarsınız ama ona görede daha hızlı bir aranız olur(degerler tamamen örnektir)

yakıt olmadan güç olmaz:)

ben bu sabah servise gittim zaten herhangibi ibir sorun olmadıgı soylediler hatta test ettiler cok iyi olmus hantallık gitmiş aracından dediler garantiyi etkilemeteceginide belirtiler
bu tamamen servisiniz insiyatifi;)
belki sizi tanıdıklarından belki servisin tutumu hep bu yöndedir...

Alman mali demissiniz, birde marka verirseniz , internetden arastirabiliriz.Bende chip tuning yaptirmayi dusunuyordum, boxtuning pro daha avantajli. Ileride baska dizel bir araca takilabilir.

şimdi burda Türkçemizin anlatım bozuklugu var
söyleki;
yakıt tasarrufunu söyle saglar.
100 km ile eskiden misal 20 litre yerine 18 litre yakarsınız
ama maximum bir degerdir bence gercek bile degildir(chipte dahil)

ama öyle bi anlatılıyorki
sanki hem gücü arttırıp hemde yakıt tasarrufu varmış gibi yanlış;

ne kadar güc o kadar yakıttır;)
şuanda maximum 200 kuruş yakıyorsanız
bu modülden sonra 230-250 kurus yakarsınız ama ona görede daha hızlı bir aranız olur(degerler tamamen örnektir)

yakıt olmadan güç olmaz:)

suan bir depo mazot 740 km gidiyor bu aksam fulleyip bakacagım ne kadar gidecek ve vitesleri 3000 devirden asa degiştirmem hic bir zaman onumuzdeki hafta resmini ceker bildiririm bakalım ne fark edecek yada etmeyecek

gel dyno burda ölçelim..

Bence 109 çıkmaz..

104-105 belki..Tork normal..o değerler alınabilir..

yakında dumandan şikayetçi olup chipe geçersin zaten..

Chiple 115 hp dumansız, bu motorun en ideal modifikasyonudur..
Özellikle 90 lık yeni corsalarda box sonrası tork tekmesi dediğimiz ani bir tork yüklemesi oluşmakta..Aracını dynoya çıkartıp böyle bir durum varmı mutlaka tespit ettir..Bunu ben ücretsiz yaparım..Yoksa kırarsın biryerleri..
,
Hayırlı uğurlu olsun..Sen yinede servise giderken sök de debriyaj fln problemin olursa çamur yapmasınlar..

benim aracım 75hp bunu 90 yaparmı acaba..ztn su halıyle yakısından memnum..hanı gıdıoda hafıf yokus asagı 210 unu gordum..tabıkı zorlandı 1 dakka falan ole gıttım zorlamamak ıcınde rahatlatcaksa arabayı bende dusunebılırım

90 Hp kolay bi hedef..Tabiki olabilir..

Şehir içinde ekonomi bile yapabilirsin..Box ile..

Kaliteli bir marka taktır..

Dimsport Rapid veya Speed Buster tarzı boxlar ideal dir..

yaklaşık 700 ytl ye Dünyanın en iyi box ını satın alabilirsin..

Geri