power box yapıldı

ya ben zaten fark yok demedim. fark vardı 60-100 ivmesi ozellikle cok ıyıydı. ama ona 300 lira verene kadar 200 daha ekler, gazihan a giderim daha iyi. cunku chip in performansı ile bu kesinlikle bir değil.

hem de arada uğrayacak durağım olur, çayını içmeye giderim. hemde modifiye konusunda istişare yaparım.

ya ben zaten fark yok demedim. fark vardı 60-100 ivmesi ozellikle cok ıyıydı. ama ona 300 lira verene kadar 200 daha ekler, gazihan a giderim daha iyi. cunku chip in performansı ile bu kesinlikle bir değil.

hem de arada uğrayacak durağım olur, çayını içmeye giderim. hemde modifiye konusunda istişare yaparım.

evet de işte bizim ankarada öyle bi seçeneğimiz yok :( mecbur başka mekanlara gitmek lazım...chip işinde de herkese güvenilmiyor...çook zarar görenler varmış...

benzınlı araçlar ıcın zaten powerbox uygulaması mecbur değil zannedersem. ben 1.3 cdti aracta denedim. pek bi varlık gosteremedi. belkide easytronic falan diye olabilir. usta duz viteste cok fark eder dedi.

ilk önce hayırlı olsun....peki sağlıklımı bu box dizellerde güzel işler yapıyor diye okuyoruz ama garantiden falan düşürüyormu aracı

yaptıramazsınız. sadece dizellere..

powerbox baya ıyı ama chıple bır olamz ve bu ısı dusunenler varsa bu cıhaza verdıgınız paralara mehmet usta sıze daha ıyısını yapar hemde sıtede onun yaptıgı bırcok arac var ve herkes cok memnun once ona bır danısın derım,zaten sıteye dukkanda actı :Dsaygılar mehmet usta okuyosan

bunlara hiç gerek yok arkadaşlar arabıb ömründen ömür yersiniz. zaten arabalarımız fabrika çıkışı maximum parformans için ayarlanmıilar bunun üzerine çıkmak hiç ama hiç güvenli değil

yaptıramazsınız. sadece dizellere..

anlamadım power box sadece dizelleremi yapılıyormuş??

o zaman beratın taktığı ne olaki? :D

sitede kullanan arkadaşlar var yorumlarını bekliyoruz!

www.mantzel.de adresinde powerbox lara bakmıştım.. :)

Anladigim kadariyla arkadas chip tuning+ power box yaptirmis.Arac zaten 115 hp gozukuyor(chipli) tekrar nasil 109 hp oluyor?

Geri