Arkadaşlar sizde eşiniz ve çocuğunuz arabadayken gaz kaçağı olursa ve tren sesi gibi yüksek sesle durup motora bakınca gaz kokusu geliyorsa, ya da alış verişe gidip gelince arabanınızın yanına gelince 2 metreden gaz kokusu alırsanız ne apardınız. Bir markaya iyi demek tüm üretim sırasındaki ürünlerin kalitesi aynı olması gerek. Hepsi kötü olmaya bilir ama sorun bu üründe güvenlik sistemi yok. Nedense Gazı kesmiyor gaz basıncı gide gide artıyor ve bu nedenle kendine bir yer bulup çıkmak istiyor o yüzden o ses geliyor. Yoksa aracı sürerken benzinden daha performanslı . Bunda hemen art niyeti olamamı diyen arkadaşlar, sizin bu kadar iyi niyetiniz bu firmaya nedendir. okuduklarınız yoksa yaşadıklarınız. Bu ürün pahalı taktıran az diğer ürünlere bakın yüde olarak hesaplayın demek Prinste sorun büyük geliyor yüzde olarak. İnanmayan varsa Prins i arasın ve sorsun. Benim telefonum ve aracımı size versinler. En son görüşmemde bu prins cihazını arabamdan sokmelerini istedim. Kendim ve ailemin canımı sokaktan bulmadım, 5 kuruş az yakıt kullanayım diye huzurumu bozmaya deymez.