Rölantide Dalgalanma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan _Vectra_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

_Vectra_

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Selamun Aleyküm

Rolanti de dalgalanma başlıca sebebleri nelerdir? Hafif bi dalgalanma olup aracım arıza ışıgı yakıyor kendi kendine sönüyor bişeyler yapıyor hafif hafif geziyo inceleyeceğim yerler neresidir Yardımcı Olursanız Çok makbule geçer

Aşırı( dalgalanma değil )

O sorun bendede var ama benimki sürekli sanayiye gittim anlamadılar bilgisayara bağlatmadım ama rolanti sensorunu çıkar dalgalanma geçer bende araştırıyorum yaptırınca sanada bilgi veririm

Bende de ilk çalıştırmada oluyor. Bir de rölantide beklerken fan devreye girerse bi 500-600e kadar düşüp sonra normale dönüyor.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O sorun bendede var ama benimki sürekli sanayiye gittim anlamadılar bilgisayara bağlatmadım ama rolanti sensorunu çıkar dalgalanma geçer bende araştırıyorum yaptırınca sanada bilgi veririm

Krank Devir Sensörü almayı düşünüyom Boğaz kelebeğini falan bugun temizlettim bujileri buji kabloları kontrol edildi ama geçmedi benzin filtresi v.s herhalde ya krank devir sensörü (tahminim)

rolanti sensörünü ve gaz kelebeğini temizletin

rolanti sensörünü ve gaz kelebeğini temizletin

Gaz Kelebeği Boğaz Kelebeğini demiyormusunuz onu bugun temizlettim temiz olan şeyi :D ama hala düzelmedi.

Benim Tahminim krank devir sensörü galiba

araçta lpg mevcut mu ?

krank sensöründen önce rolanti sensörünü de kontrol etmeniz faydalı olur. sonra farklı seçeneklere bakarız

krank sensorunüyle bi bilgim yok ama belkide olabilir benimki sensor fişini çıkarınça düzeliyor kran sensorunden olsa sensorle alakası olamaz gibi geliyor fişi takınca dalgalanma oluyor bu benim fikrim ama araştırmakta fayda var

Geri