Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
totalde 20 kişiye yakın alan oldu sanırım.Öok güzel bir etkinlik oldu 14alkissKasım Öınar link' Alıntı:S-dizaynın aksam sanalpazar.comda açtiği ilanda satis kapanmiş,beş ürünün üçünü almişiz
sallierim link' Alıntı:totalde 20 kişiye yakın alan oldu sanırım.Öok güzel bir etkinlik oldu 14alkiss
Elimize sağlık demek istedin herhalde.Ne yaptıysak birlikte yaptıkmucahitduran link' Alıntı:Eline sağlık kardeşim.
adRe J link' Alıntı:Kasım abiye buradan teşekkürlerimi iletiyorum faceye yazmamış olsa siteye bakmadan yatacaktım 2 ürün kaldı sadece başkasına kaptırmayın arkadaşlar
Deniz ve Mücahit e emeklerinden dolayı çok teşekkür ederim S-Dizayn Yetkililerinede
Tolga bey eğer görüyorsanız yazdığımı bazen iş yoğunluğundan telefona bakamıyorum yarın öyle olursa eğer
İsim soyisim : Orhan UYAN
Aracım = HB
Adres : Selçuklu Mahallesi 45. Sokak 7/10 Sincan Ankara![]()
ben bilgileri mail olarak gönderdimadRe J link' Alıntı:arayan olmadı henüz araç modeli için aranan arkadaşımız varmı
İş hallolmuş desenize teşekkürler emekleriniz için beylersallierim link' Alıntı:ben bilgileri mail olarak gönderdim