SAMSUN ' lu hemşerilerim bi bakarmısınzz

james_ümit

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
samsun da aracın farlarını parlattıracağımız bi yer var mı baya matlaştı farlar forumdda bu konu çok var ama kendim bi uygulama yapmak istemiyorum .iyici rezil etmekten korkuyorum.şimdiden teşekkürler.....

gncl.

merhaba arkadaşım;
ben samsunluyum ama orda yaşamıyorum kısmet olursa bayramda geleceğim. orda farları kim temizler bilemiyorum ama benim yaptığım bir uygulama var. eğer farların içi temizse benim uygulamayı yapabilirsin çok basit. eğer içi pis ise benim uygulamayı yaptıktan sonra bir arkadaş içlerini temizlediğini anlatmış onu bulursan meseleyi kendinde çözmüş olursun. far temizleme ürünlerini toplu halde satan yerlerden alabilirsin yada kendin toparlayabilirsin
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...su-zimparasi-seti-kargo-bedava-31154518/detay
komple far temizleme seti ve meguiars far parlatma alırsın bunlarla farlarını 50 kere temizleyebilirsin

üstadım bunu biliyorum .sana özelden de ulaşmıştım geçenlerde de zımparalama yaparken daha fazla zarar vermekten korkuyorum.baska bazı forumlarda okuduğum yorumlar beni korkuttu.iyice çizdiririm diye korkuyorum...o kadar basit mi diyosun gerçekten...

üstadım bunu biliyorum .sana özelden de ulaşmıştım geçenlerde de zımparalama yaparken daha fazla zarar vermekten korkuyorum.baska bazı forumlarda okuduğum yorumlar beni korkuttu.iyice çizdiririm diye korkuyorum...o kadar basit mi diyosun gerçekten...

valla çok özel bi beceriye gerek yok. kova ve zımpara biraz zaman ve kol gerekiyor ama bitince tadından yenmiyor.

Ben biyer önerebilirim size ama 100lira gibi bir fiyat söylüyor fazla geldi banada

100 lira çok yüksek bence bu işlem için 50-60 verilir ama 100 değmez 150 ye çiftini veriyorlar istanbulda yan sanayi ama iş görür

Ben biyer önerebilirim size ama 100lira gibi bir fiyat söylüyor fazla geldi banada
hocam nerede burası bi söyleyebilirmisin rica etsem belki sıkı bi pazarlık yapabiliriz...öbür türlü sadece ürünler zımpara falan da 60 ı buluyo zaten.

gncl.

Yeni sanayide mng kargo var onun tam çaprazındaki dükkan ismi Tuğra otomativ

Geri